.

Pga av personliga skäl tror jag inte att det blir så mycket bloggande på ett tag. Vi får se.

Sista natten med gänget

Jaha då sitter man här framför Roberts dator för sista gången (: Sista skoldagen idag som sagt sedan åker jag till Örebro med tåget! Ska bli så skönt. 

Denna månad har varit speciell och jag ångrar verkligen inte att jag "tog steget". Förr vissa låter det säkert futtig att det känns som ett steg för mig att ha gått en utbildning och bott i Stockholm i endast en månad ( och dessutom kunnat åka hem vissa helger. ) Men det är inte de som räknas för mig utan nu har jag gjort något som jag länge velat och det har fått mig att tro och bli peppad på att man ska förverkliga saker man vill i livet.

Mina nya mål när jag kommer hem är att lära mig teckanspråk bra och att åka vasaloppet ;)


Bye Bye Stockholm nästa gång jag skriver bor jag i Örebro igen.


Studentdagar

Hittade några student bilder på mig, Linda och Jeanethe :)

Aja det fanns fler men funkar tydligen inte att ladda upp nu..






Id:s brunutansol

Jag har en hel liten samling av brunutansol förpackningar här hemma. Det är många som inte blivit tömda och många nya som har köpts. Idag fick jag för mig att jag skulle ge alla en ny chans och använda slut på varenda flaska, inte på en gång naturligtvis. Och om jag nu känner att jag absolut inte kan använda dem så ger jag helt enkelt bort dem. Trött på att ha proppfylla lådor med saker jag inte använder + att det ger mig dåligt samvete.

Så idag har jag smörjt in mig med Id self tan. Men näää, det funkar bara inte! Den ger faktikst grymt snygg brun nyans men arbetet med den..För de första är den ungefär som en lera i konsistensen vilket gör den svår att smörja ut, man får bruna fläckar överallt som går bort i duschen men de är jobbigt om man inte kan gå ut utan att skölja av sig överflödet. Jag struntade också i att ta på mig handskar som jag annars alltid har så nu är jag helt svart om händerna. ( den är svart i färgen inte orange som andra bus .) Vi får se om jag sparar den eller ger bort den när jag använt den några dagar (:

Här har jag "på mig" den. Och jag är kritvit annars så visst ger den bra färg.

Träning

Jag längtar verkligen efter att komma hem och börja träna på allvar! Som jag skrivit tidigare vet jag inte vilket gym jag ska välja nu när jag ska förnya mitt kort! Men det lutar åt Friskis&Svettis eller Njoy. Fördelen med F&S är att Elin tränar där och vi har tränat ihop tidigare vilket funkar väldigt bra, alltid kul med en träningskompis man kan peppa med. Sen är det ju också roligt att de har så mycket pass. Nackdelen är dock att jag inte är så förtjust i F&S gymdel..och det är ju mycket där jag kommer att hålla till. NJoys gym har jag aldrig testat men det verkar bra och de har ju också en del pass. Nackdelen där är att det är lite dyrare. Avståndsmässigt är de nästan grannar ( snart ialf eftersom Njoy ska flytta ) så där spelar det ingen roll. Hmm svårt val (;

I vilket fall som helst ska det bli skönt att komma igång, jag mår så mycket bättre både psykiskt och fysiskt :)

Vilken?

Vilken typ av bloggar gillar ni att läsa? Mina favoriter är faktiskt "glamourmodell som bloggar" kan inte ge en direkt förklaring på varför men jag gillar dem bara : ) 

Ute på äventyr

Idag tog vi en tur till Roberts pappa. Han samlar på saker och det kan jag säga, var det galnaste huset jag har varit i. Det var hur mycket roliga saker som helst. Altanen var tex täckt med vitlök överallt, på väggarna, lamporna osv. I ett rum var det ca 400 pudlar i olika storlekar och modeller. Sedan var det mycket 50-tals grejer och bilar och..ja allt. Fanns även ett helt rum där folk som varit och hälsat på skrivit på väggen. Bla Robert Gustavsson och Magnus Uggla har skrivit sina namn där. Och nu står våra där också såklart (:

Och det roligaste av allt, papegojan Fredde. Ville hålla honom men vågade inte först, men sedan tog jag mod till mig.


Just nu..

..drömmer jag om att åka till Kefalonia.


Bild: Kalimera.se

Godmorgon

Sitter och äter jordgubbskräm, hur länge sen var det inte man åt det? Kommer ihåg att jag älskade Jippie kräm med smak av aprikos när jag var liten.

Idag har vi tänkt att vi ska åka in till city och kolla lite. Vet absolut inte vad jag ska ta på mig, man börjar bli måttlig trött på dem outfits man har med sig hit. Åh, längtar hem (:

Visst?

Ibland är det bäst att inte tänka för mycket. Godnatt på er ♥


Tancan

Tancan är en färgad vätska som sprayas på kroppen. Man får väldigt mycket färg direkt men man sköljer sedan av överflödet och får då en bränna som inte är lika stark. Jag har dock använt den utan att skölja av den de gånger jag vill ha riktigt mycket färg. Pris : ca 249:-

+ Lätt att få jämn. Ser ut som en äkta bränna. Luktar inte mycket. Snabb färg.

- Kan vara svårt att spraya själv men det brukar oftast gå bra! Brukar dock bli jämnast om någon annan sprayar pga att man kan spraya ifrån längre avstånd. Räkna med att skrubba duschen/ badrummet efter en behandling..

Finns bla på Elevens.se i Örebro vet jag att den finns att köpa på FACE/skönhetskompaniet på Köpmangatan.


Bild: Eleven.se

Tack..

..till alla som skriver så gulliga kommenterar om de naglar jag har byggt! Det värmer! ♥

Sista modelldagen

Ja hörrni, utbildningen börjar lida mot sitt slut! Idag hade vi våra sista modeller! Nu på måndag blir det dekorationsdag och sedan är det klart. Men slutprovet sker först om 1-2 månader så tills dess hoppas jag på att så många som möjligt bokar in sig hos mig i Örebro så att jag kan öva inför det! ( 200:- ) (; Bara att höra av sig.

Kommer sakna detta jätte mycket med både skolan, Eve och Stockholm. Men på samma gång ska det självklart bli otroligt skön att komma hem till familj,pojkvän och sitt eget. Ser även fram emot att sitta och pyssla med naglar massa på egen hand! Kanske förverkliga lite dekorationsideer osv.

Ifall någon/några funderar på att gå denna utbildning så får ni jätte gärna ställa frågor! Antingen här i kommentarfältet eller via min kontaktlänk ( mail )

Dagens:


Före


Efter


Workshop

Ikväll var det som sagt workshop på salongen. Vi kollade på när några av tjejerna visade nagelplatteförlängning och det vill man självklart testa nu. Men det är bäst att öva på det vi ska göra på provet just nu.

Efter skolan åkte vi till Sundbyberg för att möta upp Sara, roligt! Sedan kommer Tina hit också :) Nu är det bara imorgon kvar med modeller, sedan måndagen med dekorationdags. Ja, tiden har gått otroligt fort.


Kommer sakna Evelina efter denna månad!

Torsdag

Torsdag idag vilket innebär teori och sedan workshop på salongen där vi ska få titta på hur man gör nagelplatteförlängning. Intressant.

Leksugen

Vi köpte lite glitter för att leka och kladda lite :) Roligt! Här är några av färgerna vi testade.


Lek och bus.

Idag skulle vi haft modeller men de fick förhinder så jag tog bort Evelinas naglar eftersom att hon inte får ha dem när hon kommer tillbaka till sitt jobb. Såhär såg det ut då. 

 
Pillrigt.


Lite längd har hon fått på sina korta naglar :)
 

Onsdag morgon

Fy vilken natt. Har haft jätte ont i magen och mått illa :( Trodde inte att jag skulle kunna gå till skolan idag men nu känns det bättre. Tur. Usch, idag är det mycket tankar som snurrar i mitt huvud.



Jaha så var man korthårig igen, booooring ;)

Dekorera mera

Kolla vilka fina naglar jag har fått idag:) Jag är verkligen grymt sugen på att dekorera nu! Har massa ideer i huvudet som jag vill få ner på naglar.Här har jag svartaq blommot som jag velat ha ett tag. Synd att man inte kan se så bra, ska som sagt försöka fixa en kamera som tar riktigt bra närbilder.


Made by Evelina (;

Inredning

Eftersom att jag är intresserad av inredning tänkte jag visa lite bilder från vårt hem. Jag gillar vita/ljusa färger och gärna lantligt och romantiskt tema. Det är fortfarande en del kvar att göra i alla rum förutom köket. Men jag kan ju visa bilder på hur det ser ut hitills (:


Kök


Älskar Mårbacka pelargoner




Sovrum





Lunch i solen

Det blev bakad potatis på Hälls med Hanna, Ida och Melinda. Mysigt och varmt! ( sommarvärme nästan! ) Sedan gick vi en runda på stan. Jag köpte en så fin tröja till Patric som han har kollat på ett tag. Roligt att göra andra glada. (: Och nu blir det återigen en middag med girlsen, pizza från Salladin. Mumma.


Sunny day.


Den fina tröjan. Från MQ.

Livets gåta

Hur kan det finnas ett ord vid namn kärlek som kan göra ont ända in i själen men också lyfta en från marken av glädje.



Saturday

Jag åkte hem till Örebro igår, hemlängtan blev för stor (; Det blev en utgång till Frimis på kvällen, trevligt! Träffade massa goa personer!

Nu blir det nog en lunch på stan med tjejerna. ♥


Visst är det härligt att åka tåg och beundra fina landskap?



Örebronatt




Varma fötter



Vill ha dessa skor från Shepherd (fast den varianten som har lite lägre skaft) Fodrade med riktigt ull, så varma och mysiga.

Nu äre kväller

Evelina har varit med sin pojkvän hela eftermiddagen så jag blev lämnad "själv " (: Har mest suttit vid datorn. Men nu är hon hemma igen och vi har kollat på Idol och ska nog se Dirty Dancing snart. Lite chips, lite glass och lite godis på det. Låter bra va?


Haha

Satt och tyckte att jag var "duktig" som tagit tag i något jag verkligen vill göra nu när jag börjat skola mig till nagelterapeft sedan gick jag in här och helt plötsligt känner jag mig inte så himla ambitiös längre.

Följ med mig

Med lite hjälp av Karin ( tackar tackar ;) kan ni nu följa min blogg med bloglovin, klicka bara på ikonen till höger under min presentation.

Modell nr 4

Idag gjorde jag min 4:de modell. Idag var jag klar kl 1, gjorde klart på 4 timmar. Låter säkert som jätte lång tid i era öron men bra mycket snabbare än min första modell som tog 6,5 h (; Äntligen kom vi ihåg att ta före / efter bild! Dum som jag är råkade jag lägga kameran i min väska och åkte hem tidigare, så jag hoppas att Evelina kan ta efterbild men sin mobil eller något. Förlåt.




Fredag

Skönt med fredag, även om det är roligt med modeller så är man också väldigt trött när man kommer hem. Det ska bli skönt med helg och lite avkoppling.

Längtar efter min Patric ♥


Modell nr 3

Idag har jag haft en modell som jag kommit i kontakt med via bloggen. En jätte söt och trevlig tjej vid namn Caroline.  Roligt! Här är resultatet:


Löshår

Tänkte skriva om lite olika metoder av instättning av löshår. Detta är min uppfattning av det jag har provat, kan självklart vara olika från person till person.

Keratinvax:
Här smälter man fast slingor i håret med hjälp av en värmetång.

+ Om man gillar att ha smala tunna ( men många) slingor så är detta en bra metod. Sitter bra.

- Många små "ploppar" i hårbotten ( fästena ) vilket kan vara irreterande när man borstar/tvättar håret osv. Kan tova ihop sig lätt om man inte sköter det noga. Jag upplevde ej att det slet så mycket när man väl tagit ut slingorna men jag gick hela tiden och tänkte att de skulle gå av när jag hade dem i. När man tar ut slingorna tror man att man tappar massa hår men det är bara hårstråna som man tappar av sig själv som fortfarande sitter kvar i fästena.

Tejp / Silicon trens:
Här har man ca 5cm ( mindre/större ) bredda bitar av siliconträns som man tejpar fast i håret.

+ Lätt att sätta i och ta ut. Bra om man inte vill ha jätte tunna slingor. Jag upplever inte att det sliter mycket på håret.

- Lossnar ganska snabbt ( jätte känsliga för fett osv )

Weawing / inflätning:
Här sys håret fast i små flätor som flätats i hårbotten.

Har ej testat denna metod så kan inte skriva något + /- men jag gillar hela trens bäst så jag tror att denna metod kan bli min favorit. Ska testa det nästa gång.

Trens / Clips:
Tycker egentligen inte att detta är en metod som man ska använda precis varje dag. Man tror att det sliter mindre än vad det gör. Men jag tycker att det är perfekt om man vill ha lång hår ibland och jag gillar som sagt hela trens eftersom att jag har tjock hår måste jag ha så många slingor med de andra metoderna.


Keratinwax.


Trens / Clips

Tejp.


Vilket gym?

När jag kommer tillbaka till Örebro måste jag införskaffa ett nytt träningkort eftersom att mitt har gått ut. Frågan är bara vilket gym man ska välja ? Har testat ökk,nautilus och Friskisosvettis. Gillade nog Nautilus bäst av dem men skulle vilja ha något som ligger lite närmare. Funderar på Njoy ?

Tips

Jag älskar ju som sagt att testa olika produkter och det blir ganska mycket i och med att man jobbar i en perfekt butik för detta (: Här är några av mina favoriter.

Shampoo/ Balsam: Använder just nu Kerastase ( den oranga serien) och det är jättebra! Joico kpak och Redken Extreme är också superbra.
Hårinpackning: Kerastase (orange ) och Joico Kpak är kanon! De funkar verkligen!
Värmeskyddande: Joico kpak
Hårspray: Wellas turkosa, klassiker från frisörskolan.

Duschcreme: Biotherms Lait Corporel är den bästa jag testat, perfekt för torr hud.
Bodyscrub: Clarins.
Bodylotion: Biotherms baume corps.
Brunutansol: Lancome selftan milk. Tancan är superbra om man vill ha en spray.

Ansiktsrengöring: Lancome rengörinsmjöl för torrhy, bästa.
Ansiktscreme: Lancome hydrazen, en lugnande och fuktgivande serie, älskar den.
Serum: Lancome hydrazen

Foundation: Kanebo
Löspuder: Kanebo
Rouge: Använder just nu ett från Nouba det funkar bra och är fin färg.
Solpuder: Även där ett från Nouba som är bra. Diors matta solpuder är också jättejätte bra.
Läppglans: Det bästa läppglanset jag testat ( som sitter bäst )är faktiskt Lypsyls nya gloss i tub. Tillochmed bättre än alla dyra enligt mig.




Naglar på Ida

Phuust ännu en lång, men rolig, dag på skolan! (: Idag har jag gjort naglar på Ida och jag har blivit 2 timmar "snabbare" sedan min förra och första modell. Bra (; Hon fick en liten dekoration i form av blommor också.

Lägger även upp en bild på Jennies naglar som Evelina gjort. Jennie är nagelbitare, visst blev de fina ? (:


Ida.


Ida.




Jennie.

Onsdag

Idag kommer Ida & Jennie från Örebro för att vara nagelmodeller, tack för att ni ställer upp :) Det känns roligt att det är ganska många som tagit sig "ända" från Örebro för att hjälpa oss. Det kan ju vara lite trixit när man inte kommer ifrån Stockholm och därmed inte känner folk. Men det har funkat helt ok!

Igår kväll låg vi och pratade om hur tråkigt det kommer kännas när dessa fyra veckor har passerat. ( Vi är redan inne på 3:de, hjälp vart tog tiden vägen? ) Men man får njuta av dagen så att man inte missar det som är nu :) Visst?




Solig morgon på balkongen.



Memories

Satt och tittade på gamla bilddagboken bilder. Mycket minnen :) Det är tur att kameran uppfanns.

Hittade bla denna bild på mig som ljushårig.


Mitt första set





Det första setet naglar som jag gjorde på en riktig hand. ( Eller ja, Evelina har gjort två av naglarna på sig själv för vi skulle öva på det ) Gjorda på Evelina som är nagelbitare :) Jag blev nöjd med resulatet för att vara första gången. Eller vad tycker ni? Jag ska lägga upp en bild på naglarna som jag gjorde på Hanna igår också.

Skala banan

På pressbyrån vid skolan verkar de köra stenhårt på merförsäljning, Varje ( och då menar jag varje ) gång vi har handlat där , vilket har blivit ett antal gånger, har det gått till såhär:

Tjejen i kassan : Var det bra så
Jag: Ja tack
Tjejen i kassan: Så du vill inte ha nåt mer?
Jag: Nej tack.
Tjejen i kassan. Du vill inte ha en banan ?

Vafan..haha!! När hon frågade idag började jag tillochmed skratta för de är så roligt. Om jag vill ha en banan så köper jag väl en banan och varför frågar de hela tiden om man vill köpa just en banan!

Godmorning

Godmorgon på er alla :) De modeller vi skulle ha idag "avbokade" i sista stund så vi får se vad det blir till att göra på skolan idag. Jag kanske kan göra klart Evelinas andra hand. Efter skolan funderar vi på att åka till city en sväng.

Någon som kollade på Svenska hollywood fruar igår? Vi gjorde det iallafall (;

Modelldag

Idag har vi haft våra första modeller :) Jag fixade som sagt Hannas naglar och det blev bra :D Är nöjd med mitt första hela set naglar! :)

Blir så arg på otrevliga människor. När Hanna skulle åka med t-banan till Centralen frågade jag bara han som jobbar i spärren om jag fick följa med och visa fast jag ej hade mitt kort med mig ( jag vet ju inte hur det fungerar och jag FRÅGADE bara. ) Svaret blev : Hon kan klara sig själv, barn klarar det själva. Helt otrevlig och dryg. Jobbar de inte där för att hjälpa folk som ska åka med eller.


Movie

Sitter och kollar på Notthing Hill, mysig film (: Haha älskar hans inneboende. Jag kom precis på att jag inte ätit någon mat alls idag! Förutom frukost har jag bara fikat på stan. Därför ska jag äta glass nu, haha :)

Imorgon åker vi till sthlm igen, det blir tåg ändå. Hanna ska följa med för hon ska vara min "kund" imorgon. Roligt.

Love you ♥

Höstmys



Upp på stan och fika med älsklingen ♥

Tjolahopp

Jag åkte hem igår för att mysa lite med familjen. Mormor & Morfar kom hit också och vi åt mat tillsammans, vilken tur jag hade (:

Idag ska jag tillbaka till stan igen, men vi åker nog inte till sthlm ikväll utan med bil imorgon. Nu har det verkligen börjat blivit den där höstluften ute, jag gillar den. Frisk!


Naglar,naglar,naglar

Vi gjorde vårt första set naglar idag. ( eller ja, igår för att vara exakt men. ) Jag blev nöjd faktiskt. För att vara första gången på en riktig hand blev det helt ok. (: Evelina gjorde på mig också och det blev så fint. Vi hann dock  bara göra varsin hand så imorgon ska jag försöka att knopa ihop den andra handen på mig själv. Det är ju övning det också (:

Ska lägga upp en bild sen även om man inte kan se så bra, blir ju inte den bästa skärpan med mobilkamera direkt! Nästa tekniskapryl på önskelistan är en kamera som tar riktigt bra närbilder. Det behövs väl antagligen en systemkamera men tycker att de verkar så klumpiga att ha med sig. Har hört att det finns något mellanting mellan digital och system?

Friday

På schemat står: Fortsätta trixa med Åke, testa att bygga några naglar på varandra, sedan hem till Örebro! :D Myskväll ikväll, längtar efter min man♥


Torsdag, andra veckan i skolan.

Idag har vi gjort vårat första set naglar! Det var ganska så svårt men jag påbörjade på en hand till innan hemgång och den kändes redan lite lättare. Detta ska gå att lära sig! (: Imorgon ska vi fortsätta lite med handen och även testa lite på varandra för att se hur det är att lägga på en riktig nagel. På måndag börjar vi öva på riktiga modeller. Har några kompisar som ska komma och resten är modeller som tagit kontakt med oss genom en annons vi satt ut. Alla andra har bara modeller de känner men för oss som inte är från stan blir det svårt att få tag i folk. Jag skulle också bara vilja göra på folk jag känner bara för att det känns som att man kan koncentrera sig mer då och inte bara tänka på att det ska bli snyggt ( vilket man ju vill att det ska bli ändå, men ni fattar! ) Men det ska nog gå bra ändå, är ju van att ha mycket kundkontakt iallafall så det är ju ett plus.

Efter skolan möte vi upp Emma (+ Daniella ) och några av Evelinas kompisar. Sedan gick vi och fikade. Jag åt Budapestrulle. Gott!

Övning ger färdighet

Idag har vi äntligen testat på handen Åke! ( Vet ej varför den kallas så ) Dagen har verkligen varit en blandning mellan frusteration och glädje, haha. I förmiddags kände jag för att börja lipa men efter lunchen sa det klick och jag började fatta så nu känns det jätte bra. (; Precis som det ska vara när man lär sig.

Tog några bilder inne i klassrummet och i salongen också ( Det ligger i samma lokal )


Klorna och några "naglar" med vit gele på.


Koncentrerad.


Klassrummet.


En del av salongen.


Hälsa på Åke

Börjar morgonen med en shot kanjang, påminner mycket om lakritsshot. Kanske inte det man är mest sugen på en morgon men det funkar (; Har börjat vant mig att gå upp tidigt nu.

En liten sminkning sedan drar vi iväg mot skolan. Det ska bli jätte roligt att testa på robothanden idag. (: Kommer med uppdatering senare om hur det har gått.


Lite ont i halsen?

Känner jag lite halsont och snuva? Det ska vi stoppa direkt! Ingen förkylning här inte!



Tipptapptipptapp

Idag har vi som sagt jobbat på med tipparna. Idag gick det mycket bättre än igår och man var mycket snabbare och säkrare! (: Jag börjar få ihop lite modeller till vecka 38, 39 men behöver fortfarande fler, så om någon vill, hör av er!

Imorgon ska vi få testa på den omtalade Åke..(se nedan)Spännande (;


Tippar,tippar,tippar


Härda,härda,härda


ÅKE, robothanden

Snart sovdags

Vi har varit på Willys och handlar lite. Till kvällsmat fick vi Eves egengjorda carbonara! Mmmm..vill ha mer nu när jag tänker på den! (:

Ikväll har vi städat på vårat "rum",haha. Vi har inte packat upp nåt ur väskorna innan så på morgonen har det blivit att vi bara slängt upp alla kläder som vi sedan inte tagit reda på. Men nu så har vi gjort det (: Ordning och reda.

Just nu ligger jag och halv kollar på you,me & dupree. Men snart ska vi sova. Behöver vila hjärnan lite efter allt pill i skolan idag. Vi kommer antagligen drömma om vit gele inatt som våran lärare sa. (: Haha efter första skoldagen drömde jag ju att en kille hotade mig med en nagelklippare.


Att behålla lugnet ;)

Igår hade vi myskväll med massa godis och andra godsaker. ( Mycket "godsaker" nu förtiden ) Vi kollade på "den utvalde" som gick på tv. Den var bra tyckte jag.

Idag har vi börjat att öva med gele på tippar i skolan. Ojoj, haha, det var svårt. Men man kände iallafall att man fick inte tekniken lite bättre mot slutet av dagen. (Efter många svordomar ;) Men skam den som ger sig :p Vi ska fortsätta öva på det imorgon med. Glömde kameran i skolan så jag får lägga upp bilder på vårat arbete imorgon.

Nu ska vi gå ut med denna dam.


Gårkvällen

Igår var vi som sagt i Kista. Handlade ett par skor ( vita tyg från H&M ) och lite små grejer.

Sedan gjorde vi iordning oss och åkte till Söder för att möta upp de andra för middag. Det blev en "Köttplanka" för min del, gott men man blev mätt så fort. Efter det fortsatte vi med drinkar i lägenheten.


You have a bad day

Nu ska iväg till Kista Galleria igen. Har precis gjort oss iordning och ska nog snart åka. Tar lång tid när man är 4 tjejer som ska samsas om speglarna.

Blä, är inte allst på bra humör idag. Men det är nog pga av att jag längtar efter alla där hemma! Och att man inte kan göra precis vad man vill när man inte är på hemma plan. Men längtar också tills på måndag då skolan börjar igen! :D


Love

Åh, idag längtar jag hem till alla jätte mycket!

Godsaker

Idag har jag träffat Emma och hennes dotter Daniella. Vi har inte setts på 7 år! Det var hur roligt som helst att äntligen ses!! Vi tänkte ses ute men så började det såklart spöregna så vi fick ta skydd på en pizzeria och beställa in varsin dricka. Ägarna var dock jätte snälla och började laga ihop barnmat till Daniella och busade med henne (: Haha. Ja som sagt, det var hur kul som helst att träffas Emma igen.

Nu har vi varit och hämtat Sara i city. Sitter just nu och svullar godsaker, är jätte trött redan kommer nog att somna tidigt idag. :)


Emma.


Jag och glad Daniella.


Så söt och go bebis!


Är helt kär.


Friday im in love

Idag fick vi sluta tidigare så vi har redan varit hemma ett tag. Käkat lite och pratat på balkongen. Ikväll kommer Sara hit :)

Vi har idag gjort lite mer manikyr och testat på paraffinbad. Otroligt sköna och mjuka händer har man nu. Sedan övade vi lite på lackning.


Jag får rött nagellack.


Evelin,stor rökaren..


Sofia, den passiva rökaren..

Övning ger färdighet

Ikväll har vi varit en sväng  i Kista och gått i gallerian. Har även varit på ett annat Ikea, handlade där en låda till nagelgrejerna och ett vanilj doftljus. Det finns jätte mycket goda doftljus på Ikea.

Nu ska vi göra manikyr på Tina. ( varsin hand, haha ) Öva öva öva ;)


Manikyrdag

Idag har vi som sagt fått testa på manikyr. Jag och Evelina övade på varandra och först var det svårt men sedan fick man in tekniken lite, även om man såklart måste öva mycket mer på det. Kan inte hålla mig med att lägga upp bilder så nu kommer jag att bombadera denna dator med bilder, hehe ^^,



Skolan KN nailproducts (ligger i Solna centrum)


Jag gör manikyr på Evelina.


Sedan gjorde Evelina manikyr på mig.


Hungriga efter mycket övning.

Matrast i solen.


Ursäkta att jag skriver om skolan hela tiden

Snart ska vi åka till Ikea, det första och största tydligen (: Ännu en bra dag i skolan och idag har vi även smygkikat lite på tjejerna som jobbar i salongen när de bygger naglar. Väldigt intressant att se! (: Man bara ser fram emot varje skoldag! Imorgon ska vi få testa på manikyr.


Roligt

Halloj igen (: Vi har precis tryckt i oss massa spagetti och köttfärsås, goooott! Det är jätte varmt ute, känns nästan som sommar. Idag har vi haft teori i skolan precis som igår, vi har bla gått igenom nagelsjukdomar m.m intressant att lära sig nya saker. Imorgon ska vi få vårt kursmaterial och gå igenom hur de olika geelerna används. På torsdag ska vi få börja med manikyr :D Roligt!

Nu ska vi läsa på om handen tills imorgon.

Annars tar vi det mest lugnt, äter, sitter på balkongen och ligger i soffan. Haha. Men det är skönt att vara ledig från jobbet :)