Måste göra

Godmorgon! Jag vill att det ska vara sol och fint ute för jag vill åka skidor idag! Jag har lite saker att göra, städa upp på rummet här så att det blir fint och även skriva på papper och skicka dem IDAG. 

I veckan ska jag åka och hämta utsuget, fixa bord och börja inreda lite i salongen hade jag tänkt! Jag ska ta lite bilder så ni får se hur det ser ut där (;

Kollar ni på?

Kollar ni på Förkväll? Jag kollade någon tidigare säsong endast för att Carolina Gynning var med och nu är hon med igen! Yaay! Jag älskar hennes utstrålning, hon sprider energi. Jag tycker att hon är sveriges vackraste kvinna! Lätt.

Såg att de har hennes nya bok Ego Women på bokrean. Ska försöka köpa den imorgon. Jag älskar Ego girl. Varje gång jag läser den är det som att jag fulls av energi. Har läst den kanske 15 gr. På riktigt.


Lånade bilden från hennes
blogg, hoppas de är ok.


Fixat och trixat

Har städat vår lägenhet idag och gett nyckeln till en kompis så nu är vi klara med det. Skönt är det. (Vi ska hyra ut den i ett halvår i 2:a hand)

Jag ska jobba imorgon och det var faktikst ett tag sedan jag gjorde det nu, har varit ledig hela veckan!

Just det en till sak: Det blev aldrig något prov i Onsdags! När vi skulle åka slutade fläkten fungera i min bil så det immade igen hela tiden och vi hittade ingen annan bil..Tråkigt när man ställt in sig på att göra prov men ska försöka göra det Onsdag nästa vecka istället!


Naglar igen (äntligen)

Igår gjorde jag naglar på Elin som biter väldigt mycket på sina naturliga naglar. Fy på dig ;) Men även nagelbitare kan få fina naglar, såå här är resultatet!


Makeupstore

Innan jag började jobba på Kicks använde jag nästan bara produkter från Makeupstores sortiment. Sen blev det att man testade massa andra märken på jobbet och nu har jag nästan ingenting av Makeupstore. Men jag tycker fortfarande att de har grymt bra produkter till ett bra pris så jag ska nog faktikst ta och införskaffa mig några favoriter igen. Denna foundation (liquid) är jätte bra och kostar 245 :-  De har även borstar med bra kvalitet till billigt pris. Tex puderborste med äkta hår för 225:- Så om ni vill ha jättebra produkter men inte betala en hel förmögenhet tycker jag att ni ska kolla in Makeupstores sortiment. I Örebro finns det i deras egen butik på Stallbacken och på Kicks i Marieberg. (Ej i stan.)


Godmorgon/förmiddag

Jag var med Elin igår så jag sov här inatt. En mysig kväll :) Idag ska jag åka hem och vi ska ha lite kalas för pappa. Sedan ska jag RÅ plugga! Skönt att det är sol idag, bättre än snöstorm.

Ha en bra söndag alla!



Nervös för provet

Är lite stressad. Skulle egentligen ha flyttat möbler idag men eftersom det är snökaos i Örebro fick vi skjuta fram det. Så nu måste jag försöka flytta allt, städa och slänga saker i veckan. (I våran lägenhet) Plus att jag måste rå plugga innan Onsdag eftersom jag har nagelprovet då. Men det löser sig. Får försöka att plugga så mycket som möjligt imorgon.


Skänk mig en resa

Åhh.. Jag vill bara åka till något varmt land. Skiter i vart bara det är varmt och man kan  sola och ta det lugnt! Är trött på att man inte kan ta sig fram någonstans i stan och hur ska all denna nya snö få plats..Varför kan man inte ha en fett semester kassa och typ 3 veckor ledigt NU..

Fredagkväll och kickar

Fredagkväll och jag gör ingenting. Lite tråkigt har jag men det gör faktistkt inte så mycket för jag är såå trött, tror jag skulle kunna gå och lägga mig nu snart faktiskt. Vad gör ni ikväll?

Jag har jobbat hela dagen + ett frukostmöte med Lancome på morgonen vilket alltid är trevligt!! (; Fått kolla på en del nyheter och såklart blir man kär i allting. (Speciellt en slimingcreme som kommer  v.13, håll ögonen öppna) Efter jobbet tog jag en mysig fika med Linda på BaraVara. Är inte en sådan person som fikar ute ofta som vissa gör men det är mysigt när man väl gör det.

Nu ska jag iallafall lägga över saker till den nya väskan. Mitt fredagsnöje då ;) Jag älskar när man har köpt en ny väska eller ny kalender ect. De är så rena och man anstränger sig verkligen för att hålla dem fina inuti till en början, haha. Får en liten kick av det. Har ni några liknande saker som ni känner att ni får "kickar"/njuter av?

Märkte igår när vi packade att jag blev helt glad/nöjd när jag packade upp alla kartoner på vinden. Vände och vred på alla så att de passa perfekt ihop och tog så lite plats som möjligt utan att det blev tomrum i mellan ( typ som Tetris spelet ;) Så fort jag fick ihop det så att kartongerna passade perfekt blev jag helt nöjd och fick som en kick, haha.

En till sak jag får en kick av är att klämma ut pormaskar (inte finnar!). Särskilt på andra, äkligt va?


En suddig bild från jobbet.

En lista jag hittade någonstans

Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja en del :) Men vill ha ännu fler;)

Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Alla goingar på jobbet.

Hur lång är du? 172 cm.

Vilken är den senaste filmen du sett? Hmm..Kommer inte ihåg.

Föredrar du att ringa eller skicka sms ? Båda.

Är dina föräldrar gifta eller skilda? Sambos.

När såg du senast din mamma? I början av veckan.

Icke godkänt i något ämne? Nepp.

Mvg i något? Ja, svenska A.

När vaknade du idag? 07:00

Vilken är din favoritplats? Har några olika.

Vilken plats föredrar du minst? Ute när det är mörkt. Säkert nån mer.

Vart tror du att du befinner dig om tio år? Vet ej men hoppas det är bra.

 Hur stor är din säng? 160 cm.

 Var har du bott/bor? Örebrotrakten.

Tycker du om kinamat? Ja, inte för ofta dock.

Tycker du om kaffe? Nej.

 Vad dricker du helst till frukost? Filmjök.

 Kan du spela poker? Nej, men ska lära mig.

 Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
Nej, faktiskt inte.

Vill du ha barn? Ja men inte just nu.

Kan du några andra språk än svenska?
Engelska.

Föredrar du havet eller en bassäng? Havet.

Vad spenderar du helst pengar på? Smink,produkter,presenter,kläder.

Är du cool? Väldigt.

Kan du rulla med tungan? Tror ej det?

Vem är den roligaste människan du känner? Finns ganska många roliga i min omgivning.

Vad har du för ringsignal? Kids . MGMT

Dansar du i bilen? Gungar till musiken. Haha.

När var du i kyrkan senast? På Allhelgona helgen.

Vad ska du göra ikväll? Sitta framför dator eller nåt..:p

Ordning & reda

Idag har jag varit på salongen och skrivit på kontrakt! Nu på kvällen har vi varit och packad i vår lägenhet. 2 saker avklarade idag. Skönt att få dem gjorda! Har även gått inne på Åhlens en sväng, fick med mig en väska. Perfekt modell att ha papper, kalender osv i. Kanske även en liten bärbar dator? (;


Day of beauty

Har bestämt mig för att nästa gång jag är ledig ta en riktig skönhetsdag! Ska gå igenom allt från topp till tå! Kommer att ha ett berg med produkter ;) Ska bara ta det lungt och fixa med mig själv, stressa ner för jag är ganska stressad över mycket just nu. (Prov, företaget, jobb)

Jag kommer också att börja äta på ett annat sätt from idag. Ska försöka äta sånt som är bra för kroppen, mycket kommer ju inifrån. Har tex jätte extremt torr hud just nu så ska försöka äta sånt som ger huden massa fukt. Vill ni att jag ska visa/skriva om det i bloggen eller är det tråkigt att läsa sånt?


Valpen min tycker om att ha skoj

Åh jag är helt död, Walter har levt rövare hela natten :( Han brukar aldrig göra så längre utan sover jämnt bra men inatt vet jag inte vad det tog åt honom (; Trött är jag nu iallafall..Nu ser jag att han står på vardagsrums bordet också! Valpar (;




Eleven.se

Beställde lite från Eleven.se igår eftermiddag och redan idag fick jag hem det! Det kallar jag snabb leverans! Det blev lite Too Faced produkter, jag älskar verkligen Too Faced produkter. Allt jag testat av dem har varit sååå bra!! Det blir måste ha produkter direkt, de håller verkligen vad de lovar. Denna gång blev det ett matt solpuder med chokladdoft, min favorit brunutansol och samma brunutansol fast till ansiktet. Längtar tills jag får testa dem ;) Förstår inte mig på dem som köper något nytt sedan väntar tills det blir dags att använda dem. Jag vill testa på en gång!

Tips: 10 % rabatt på hela ordern på
Eleven.se just nu med koden SEB1 och gratis frakt om man handlar över 600 :-

Salong salong

Var och kollade på ett jättebra utsug hos en super trevlig tjej idag. Ska få köpa det till ett bra pris med tanke på att det var nästan nytt. Känns skönt, en grej fixad :p Ska även köpa paraffinbad (också nytt),stolar,hylla och ev bord av henne. Bra! Har nog ändrat inredningstil igen på salongen. Ska nog ha vit, lite lantligt och romantiskt.

När Eve kommer hit ska hon öva fransförlängning på mig! Ska bli roligt att testa det.

Latmask

Mmm, en sak fixad vilket betyder mindre stress! Skönt! (;


Jag har verkligen misshandlat min hy på senaste tiden. Har varit grymt trött varje kväll vilket har resulterat i att jag inte "orkar" (varit laat!) tvättat bort mitt smink. Detta är ju som de flesta vet något av det sämsta för huden! (Förutom sol och rökning ;) Nu har jag fått en vagel på ena ögat också, misstänker att det är pga av sminket.. Är helt svullen på ena ögat, mycket fint.

Vår skrik

Är på pisshumör!!.. Kommer allt att funka med företaget. Har ingen lust att gå till mitt jobb. Har inte svarta byxor att jobba i. Kommer inte igång med träningen. Ja ni fattar..är allmänt sur, vilket jag inte ofta brukar vara nu för tiden. Hoppas det går över under dagen..Jag vill bara SKRIKA.

Alla hjärtansdag i förskott ♥



Blir man glad när man ser detta stå på bordet. Svar: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mycket ♥ Kärlek.

Åka buss

Jag ska strax ta bussen in till stan. Ska fixa Fias naglar och sedan gå på ett möte på Start centrum.


Snart EGET

Åh har kommit på en helt bra idee till företaget! :D Vet att det är massa tjat om det nu men det är bara för att det börjar närma sig (; Blir sur på att man inte längre få ha gatu/trottoarpratare här i Örebro..Så himla bra sätt att få fram reklam på..menmen.

Måste börja inreda mitt lilla rum på salongen med. Tror jag ska ha vitt,rosa och svart. Lite tjejigt och gulligt, antar att det är mest tjejer som kommer hänga där.


Kanske dessa färgskalor som bilden visar? Eller ska jag ha mer pastelfärger typ pastell rosa, turkos osv. Väggarna är vita och golvet svart/grått. Vad tycker ni, kom gärna med förslag!


Bild:google.se

En torsdag med vackert väder

Har fått tid på vårdcentralen nu, har inte fått kissa på 2 timmar! Kniiiip..(; Jag hoppas verkligen att jag får pencillin nu så att man blir frisk. Jaja nog om detta trista ämne.

Vad ska ni alla göra på alla ♥ - dag ? Både min pappa och min mormor fyller på just denna dag så vi brukar alltid fira dem då. Så det blir alltid extra mysig alla hjärtans dag med alla man hjärtar, inte bara sin partner (: Jag och Patric ska iallafall ha vårat lilla mys tillsammans imorgon. Lite middag pratade vi om nyss. Jag tycker inte att man behöver överdriva, man ska ju visa kärlek varje dag. Men det kan vara kul med något litet extra ibland, sånt blir man ju glad av :)




Vinnare

Jag har vunnit en tävling på jobbet, roligt! Lite stolt är jag allt ;) Vann båda två "momenten" gjorde jag också så nu får jag välja 2 valfria produkter från Clinique! Perfekt eftersom att jag har börjat använda deras hudvård nu. Deras 3 - steg är super bra, men kom ihåg att välja rätt produkter för din hudtyp.


Trött

Uaah, ännu en helvetes natt då jag har fått springa upp flera gånger. Fy, hoppas verkligen det går över med vatten,tranbär och silver för jag orkar inte äta pencillin. Jag brukar aldrig ha svårt att sova ( fråga Patric ) men igår och inatt har varit hemska. Har ej kunnat sova. Stackars dem som har riktiga somnproblem och tex inte sover på hela nätterna.

Ska iallafall åka till jobbet idag, fast helst vill jag bara krypa ner i sängen igen. (;

Fixie

Snart är min hemsidan klar! Tror att den kommer att bli kanon bra, viktigt med en fin hemsida tycker jag! Sedan är det visitkort som ska fixas och även reklam lappar och sådant. (; Den roliga biten.


Annons

Om det är någon som läser mig blogg som har eller känner någon som har ett nagelbord med utsug i bra skick att sälja så är jag väldigt intresserad!

Gärna i Örebro trakten men allt är av intresse!

Tummen upp för Startcentrum i Örebro

Har suttit och varit såå frustrerad nu när jag skulle registrera mitt företag. Ringt skatteverket som inte hjälpte till med NÅTT ( + att han lätt skit sur och dryg ), var inne på Verksams sida och fattade inte mycket, ringde till dem och fick ingen direkt hjälp där heller. Sedan kom jag ( eller Fia ) på att jag såklart ska ringa Start Centrum här iÖörebro som alltid är hur schyssta som helst. Vi var där flera gånger på gymnasiet på våran småföretagande lektion. Så det gjorde jag, och nu har allt ordnat upp sig. Ska ha möte med dem på fredag och då vet jag att jag kommer få all hjälp jag behöver, nu är jag lugn. Tur att det finns sånna ställen (;




Best buy

Kan inte sova längre än till åtta, är ju van att gå upp då (; Håller tummarna och dricker mängder med vatten och hoppas att jag INTE får urinvägsinfektion, känns nämligen lite så. Hoppas inte. Hatar det.

Idag ska jag fixa med garderoberna här hemma och kanske lägga ut lite mer Tradera auktioner (:

Alltid Du & Jag



Så mycket jag älskar dig! Du & Jag ♥

Om ytliga ting..som inte är viktiga egentligen (;

Usch, ibland läs: denna årstid känner man sig verkligen ibehov av en personlig stylist.. haha. Skulle vilja fixa håret, hoppa in i en soldusch och en helt ny garderob. Tycker att Angelica och Blondinbella har snygga klädstilar (inte så konstigt att båda har det eftersom att Angelica är Bellas "stylist" efter vad jag har förstått) Min smak på kläder iallafall!



Vill vara såhär brun nu med!


Vackert väder

Vaknade upp till solsken, underbart! Jag och Elin gick till stadsparken och släppte Walter så att han fick springa fritt. ( Finns en jättebra inhängnad på stora holmen som är för getter/grisar på sommaren ) Elin hade med sin sytemkamera och tog jätte fina bilder på Walter! Duktiga du (;

Ikväll ska vi hyra den 4:de Johan Falk filmen, tycker att dem är jättebra! Sedan blir det sibylla och glass på det har vi bestämt. Patric & Sofia myyyys ♥


Världens finaste vovve. (Inte dessa bilder Elin tog, utan detta är med min digitalkamera)


Kalas Kalas

Dags att göra iordning sig snart, början jobba kl 10. Tur att jag sminkar mig på 10 min (;

Ikväll ska jag på kalas hos mina kusiner, ska bli skoj. Träffa Jenny som har bosatt sig i sälen ( igen ) men nu är hemma i Örebro ♥


Rensat

Har rensat upp bland kläder,skor,smink m.m Det blev en hel sopsäck med skor, och jag använder ändå samma jämt känns det som. (; Dags att börja använda de saker man har. Det är skönt att rensa iallafall! Det är helt galet hur mycket skräp jag samlar på mig i väskor. Slängde en hel påse med bara SKRÄP från väskor ( tex papper,kvitton, trasiga saker osv..Det är jämt kaos i mina väskor. Någon mer som har så ? (; Tror det.


Jag ger dig min morgon

Har börjat ta lite längre promenader med Walter på morgonen nu, väldigt skönt när man väl kommer ut! Idag blir det jobb igen. Har inga speciella planer inför helgen. Vet knappt att det är fredag, veckorna blir så förvirrade när man jobbar helgen och är ledig några dagar i veckan.

Var med tjejerna på Njuta en dag efter jobbet. Mysigt, sånt borde man göra mer av. Bara ses och prata på nåt ställe. Här är alla, förutom Melinda som härjar i London för tillfället. (;






Nu äre kväller..

vaföödådå..(; hihi. Nu är jag trött..

Har dille på naglar just nu, det ända jag gör på internet är att kolla nagelbilder och olika salonger. Längtar tills jag får hem tipparna som varit slut så ska jag köra naglar maaassa..fast de får väl mest bli vit fransk för att öva till provet. Men lite dekorationer kanske hinns med också (; Lovar att ta bilder på allt. Längtar verkligen efter dekorationskursen! Och efter att öppna upp MITT eget företag, rolig känsla! :)



Morgon stund

Vaknade av en blöt puss imorse av busen på bilden. Mysigt (; haha.

Idag ska jag jobba igen, börjar kl 12. Får se om det blir några kunder, sånt väder som det är idag.


- Godmorgon Matte !


Naaailz

Alla som har tips som gäller Eget företag får gärna skriva dem till mig här i bloggen. Gärna tips på vad ni skulle uppskatta i en nagelsalong också! Ska bli så roligt att "inreda" mitt lilla rum (;

Har bokat in mig på en dekorationskurs hos
Keit på Vackranaglar i april. Ska bli hur kul som helst.

Sååå.. kommentera nu. Hihi.