Godmorgon livet

Sov hemma inatt, skönt är det att mysa här ^^, Kom dock hit mycket senare än jag hade räknat med. Gick ut till bilen tjugo över fem i stan och var framme tjugo i åtta ( tar vanligt viss 40 min ) pga av att min bil var inplogad!! Tog jätte lång tid att skotta fram den.

Idag ska jag, mamma och min bror åkta till mormor & morfar. Ska plocka upp Walter på vägen så den lille busen får komma ut på landet med. Myspys. Synd bara att det är så himla kallt att man knappt kan vara ute. Men han älskar att vara inne där med och springa runt i deras stora hus, runt runt och uppför trappor. ( + att han får massa mat hela tiden ) Min lille glupska vovve.

Så hemma igår,mormor & morfar idag. Skön helg med andra ord! (; Imorgon börjar jobb vecka igen, pust.


Jag blir..

egen företagare!! Wieeeeeeeeeeeee

Kvällens skapelse



Det var första gången jag gjordendetta på kund. Har bara testat på tippar förut. Blev jätte nöjd!! Så snyggt men ändå inte svårt att göra.

Torsk i ugn

Slängde ihop lite mat, hoppas att det kommer smaka gott.

Torsk
Matlagningsgrädde
Krossadetomater
Lök
Tomat
Citron

 

Först strör jag ganska mycket lök i botten av en form. Lägger på torsken och blandar ihop grädde,krossade tomater, kryddor + lite citron i en skål som jag sedan häller över i formen. Efter det lägger jag bara på körsbärs tomater. In i ugnen och till detta får det bli potatis.






Onsdag

Som ni ser i det tidigare inlägget gjorde jag Emmas naglar igår. Ikväll ska jag göra naglar på Fia, det är roligt för då får man dekorera lite smått! (: Ska bli så skönt att ha ett ställe där man kan göra naglar på så att man kan ha 100 % koncentration på just naglarna! Just nu är det lite jobbigt att sitta hemma med en valp som springer runt med saker, men det funkar det också. Haha ;)

Idag har jag varit med Emma och Charlie till veterinären. Allt gick bra och Charlie är frisk som en nötkärna. Efter det åkte vi ut till Odensbacken för att hämta en grej och stannde även till hos Jennies pappa så hundarna fick leka lite. Upskattat! Walter sover fortfarande,hihi. Älskar faktikst att gå upp tidigt, dagen blir så mycket längre!

Ha en bra Onsdag alla. ♥

Emmas naglar




Lite om allt möjligt

Hej alla ni trogna ;) Är useeel på att uppdatera just nu.. Har inte haft så mycket tid eller lust att skriva och varje gång jag skrivit ett helt inlägg har jag antingen råkat radera det eller sidan stängts ner!

Idag är jag ledig men har ändå varit på jobbet på morgonen för att gå på en Clinique kurs. Trevligt (: Efter det gick jag med Ida till gymmet för att träna lite. Ska försöka damma av träningskläderna och komma igång nu..

Äntligen har vi satt ett datum för provet! Förhoppningsvis blir jag diplomerad nagelterapeft i Februari då! Hoppas! Om inte är det bara att ta nya tag, men jag hoppas verkligen!! Ska öva som sjutton nu!


Diplomerade inom en snar framtid?


Vi har dragit till Malmöö

Det är roligt att se att folk är inne och läser även om jag inte skrivit på länge. Jag är i Malmö nu hos Patrics familj och hälsar på. Vi åkte från riktigt vinterväder med maassa snö + kyla för att komma hit där det knappt finns någon snö allst. Konstigt att det kan skilja så mycket. Fast det är mycket varmare hemma nu med har jag hört (;

Vi har inte gjort något spec bara varit här och tagit det lungt. Igår var vi på Ikea och kollade lite sedan såg vi "baksmällan" på kvällen. Rolig tycker jag (; Idag skulle vi egentligen åka till Patrics mormor och morfar men jag mår inte bra, har ont i magen och mår illa, så det får bli nästa gång vi åker till Skåne. Synd, mysigt där men som sagt nästa gång.
.


Tack..

Det är sånna kommentarer man blir så glad av. Den ska jag leva på ett tag  (:


Julia ›

Do it :)
Du är ju grym!!
(Har alltid varit min hemliga dröm också....)


Egen företagare?

Min pojkvän har köpt en ny dator som jag får testa en liiiten stund medans han gör annat (; Sitter här helt stel för att inte förstöra något, haha. (;

Idag har jag varit och kollat på rummet som jag ev ska hyra! Det verkade hur bra som helst! Precis som jag vill ha, nu är det bra jag som måste våga starta eget.

Mina naglar just nu


Det tycker jag

Jag vill börja dekorera mer på naglar nu! Man ser så mycket fina naglar på olika hemsidor och jag har massa ideer. Men ibland blir det så mycket ideer att det blir rörigt istället. Så jag kom på en liten roligt grej, ni kan väl , antigen här i kommentarsfältet eller genom mailet, skriva ner något roligt ni skulle vilja att jag gjorde eller länka till någon fin bild ni sett så kan jag öva och lägger sedan upp bilden här?  (:

Nails

Yeeaj, vet ni vad jag gjorde nyss ? ^^, Hittade min kamera!

Så nu ska ni få lite nagel bilder! (; Glömde såklart ta förebilder men. Imorgon ska jag kolla på en salongplats som ska hyras ut. Jag tror jag ska våga satsa, eller vad tycker ni?


Lite dekoration med vanligt glitter.


Nagelbitare.






Liten hustomte?

Datorn har varit trasig!! Men nu funkar den helt plötsligt igen..tekniska prylar, blä. På tal om tekniska grejer, vet inte om jag skrivit det förut men för 1,5 år ( eller mer ?! )försvann min mobil spårlöst. Hade den i ett rum gick sedan därifrån och sen har vi inte hittat den igen. Och nu verkar samma ha hänt med min NYA kamera som jag fick av Patric i födelsedagspresent ( 21 dec ) :( Helt sjukt. Jag hade den hemma på kvällen innan nyår sedan är den bara helt borta..och jag är säker på att jag inte tagit med den någonstans. Kul, jag som var så glad för den. Hoppas att den kommer fram iallafall. Men visst är det konstigt? Man blir jätte arg.