Djupt och ytligt

Är inte så trött ikväll för att jag fick sovmorgon imorse. Sov till halv tio ;) Haha jag är ju numera van att gå upp runt halv 8 :) Därför är jag pigg nu, men det gör inget (; Ligger och funderar på jobb.. som vanligt. Ständigt frågan " ska man våga öppna eget ? ".. Många som peppade förra gången jag skrev det ( vilket jag blev glad över ) men ändå är jag inte riktigt övertygad? Tänk om man inte tjänar tillräckligt till både salongs och lägenhetshyra? Har man tror på sig själv osv osv.. Gillar verkligen att göra naglar men det känns inte så roligt att sitta hemma vid köksbordet och bygga, där ska man äta mat och umgås ju ;) .

Ska spara ihop till fransförlägninskurs iallafall tror jag. Verkar kul och bra att kunna. Perfekt om man ska öppna eget med, naglar och fransar.


Nyårsnaglar

Naglar på Elins idag. Stolt över dig att du inte bitit på fingarna, titta så fina de ser ut! (: Det var första gången som jag gjorde glitter på någon annan. Lite svårt att få det lika tunt och svårt att inte fila genom på glittret. Men både jag och min kund blev nöjda. Övning ger färdighet, snart är jag expert på glitter ;)








Vi

I söndags flyttade Sara hem till Malmö. Kommer sakna att ha den ungen i Örebro.

Har haft en underbar födelsedag/jul med nära och kära. Tack fär alla fina paket ♥


Girls girls girls

Igår var det fel på värmen på jobbet och det var iskallt hela dagen!! Idag ska jag ta ned mig flera koftor ifall att de inte fått iordning på det än.

Efter jobbet gick jag till Emma på kalas och träffade tjejerna m.m. Emma fyller år idag så grattis till dig gumman ♥ Kan inte fatta att vi redan fyller år igen! Jag fyller ju imorgon men det känns som att jag nyss firade min 20-årsdag. Ikväll ska jag ha kalas med familj och släkt och på måndag har jag bjudit in alla mina favorit tjejer.


Att bry sig

Självklart har de ändrat  så att man måste ha matematik B för att söka Socionomprogrammet till höstterminen. Så nu måste jag först läsa Matte B, jag som hatar matte..Blä. Jaja, det ska nog gå bra. Egentligen är sent att söka det men jag gör ett försök, börjar i Januari isåfall. Har även sökt sociologi A ( en termin bara ) så om jag inte kommer in på matte kan jag gå sociologi sålänge, även om den kursen inte har nåt med socionomprogrammet att göra så verkar den intressant. Men hoppas jag kan börja matte B i Januari för då kan jag söka socionom i höst.

Såg på tv igår ( debatt el liknande? ) om mobbning. En 11årig pojke som häng sig efter år av slag och hemska saker! Det är helt sjukt!! Pojken gick på en skola som är utseed till bästa skolan osv. Visst, de kan hända på alla skolor oavsett utmärkelser men på just denna verkade det som att de ville mörklägga allt dåligt tex detta fall. Så himla hemskt tycker jag att inte vuxna som jobbar med barn gör ALLT för att hjälpa dem. Om inte barnen kan lita på oss vuxna vem ska dem då lita på. Så nu ska jag bli världens bästa kurator och hjälpa alla (; Iallfall göra mitt bästa och lyssna på alla barn!! En till sjuk grej i inslaget var att när pojkens farfar kom till rektorn för att berätta vad som hänt sa hon "jaha men var ni tvunga att dra med polisen" ( polisen skjutade farfarn till skolan efter att han hittat pojken ). Allt för att inte dra dålig uppmärksamhet till skolan. Snacka om att värdera fel saker här i livet. 

Någon mer som såg detta på tv igår kväll?


Julnaglar



Ja jag vet..Mobil kamera i halvmörker. Men lite ser man, rött med rött glitter = julstämmning!

Go back to black

Vad lite hårfärg och brun utan sol kan göra, nu känner jag mig helt fräsch igen! (:

För er som vill ha mörkbrunt/svartbrunt men inte kolsvart hår kommer ett tips. Country Colour toningen i brunsvart, slår inte över i svart som många andra toningar/färger. Superbra och billig.

Ska försöka orka göra mina naglar sen också ( misstänker att jag inte kommer att göra det men ) Det blir julröda med glitter har jag tänkt.

Första riktiga snön

Mysigt med snö nu! (: Valter blev helt till sig och lekte som en galning i snön. Nu blir det mycket längre utomhus tid än innan eftersom att han först vill leka ett bra tag innan han kommer på att han är nödig.


Hanna is back..snart

Har varit ute med Valter och nu ligger jag i sängen och myser med endast adventsljusstakar som lampa. Älskar skenet av adventsljusstakar! Snart kommer baby med färska frallor. Bra start på en jobbdag.

Idag kommer Hanna hem från London! ♥


Babylove



Min/vår hund. Man har knappt hunnit fatta att man är hundägare. Det är lite som att bli förälder tror jag. Just nu sitter jag bara och känner massa kärlek för honom. Skruttvovven.

Har bokat in honom på valpkurs antingen i Januari eller i Februari beroende på när det finns lediga platser på kursen (: Pratade precis med ägaren och hon verkar hur bra som helst och jag fick massa bra tips redan nu.

<3

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Though I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Makes you feel so small

But I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbow

Show me a smile then,
And don't be unhappy, can't remember when
I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colours
Shining through
I see your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
True colours are beautiful,
Like a rainbow

Ohhhh
I can't remember
When I last saw you laugh
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

And I see your true colours
Shining through
See your true colours
That's why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours, true colours
Are beautiful like a rainbow

I see your True colours shining through
See your true colours
That’s why I love you
So don't be afraid to let them show
Your true colours
Your true colours are beautiful,
Like a rainbow

Ohhhhhhh

Eriks flickvän

Som ni alla vet vann Erik idol i fredags. Det var han värd då han har varit duktig hela tävlingen. Men det jag vill komma till är..varför stod hans flickvän fast klistrad på scenen när han sjöng vinnarlåten? Det var jätte gulligt att både hon och hans pappa kom upp för att gratulera men varför stod hon kvar och små dansade på scenen. Det blev sådär att man själv tycker de är pinsamt och tänker gåå ner gåå ner snälla.

Tacotajm

Vet ni, jag har bestämt mig för att börja plugga. Ska börja på socionomprogramet om jag kommer in, men det tror jag. Jag kommer ändå hålla på med naglar under tiden och det känns bra att ha två utbildningar "i ryggen" sen. Då kan man ju jobba med båda också  :)

Nu är jag hos Sara, vi ska äta tacos! Mums.. Min bäbis Walter är också här (; Lillsötisen.


<3

Helgen

Fredag idag! ( Ifall att någon missat det ) Ikväll har jag tänkt åka hem och umgås med familjen. Ta en lång promenad vid vattnet, äta god mat, se idol och kanske ta ett bad, låter bra va ? (;

Imorgon blir det jobb på dagen, riktig julklappsrusch kan jag tänka mig. Sedan ska jag och min lilla Saradenrara laga god mat och mysa! Jag ska även agera chaufför åt Patric och hans far.

På söndagen ska jag åka ut till mormor & morfar och även där blir det mys och god mat (:

Låter som en toppen helg tycker jag! ♥


Nattensbravader

Det blev utgång och en rolig kväll (; Förfest hos Ida för att sedan gå till Björnstugan och lyssna på en spelning sedan Strömpis.


Röda läppar kvällen till ära (;


Kvällen slutade tidigt för vissa..

Ska man..

gå ut ikväll eller inte? (;


Blötdjur

Idag har jag en trött liten vovve. Sovit heeela natten (ovanligt) och i princip hela dagen! (:
När jag duschade låg han brevid mig under vattnet så nu är han helt blöt, sötnosen.



Egen fiskgratäng

Igår kom jag på ett eget recept som faktiskt blev gott. Väldigt lätt att laga!

Detta behövs:
Ca 6 potatisar
1 torskfile
creme fraich
majonäss
Dill
Gullök
Citron
Vitlök
Ost

Röra :
Cremefraich ( 1dl ) , dill, vitlök ( 1klyfta) lite majonäss ( smaka av ), citron.

Koka potatisen ca 5-10 min strö sedan ut dem i en smordform, skär torsken i bitar och strö ovanpå. Hacka löken och lägg i formen. Häll sedan över "röran" och stö på riven ost. Ha i ungen ca 30 min på 225 grader. Woaila.

Nyårsklänning sökes

Jag är usel på att blogga just nu och jag vet inte varför, jag har väl roligare saker för mig helt enkelt ;) Igår skulle jag storstäda hela lägenheten men jag hann bara 1,5 rum. Inte så lätt att torka golv med en valpt hängandes i moppen. Idag ska jag fortsätta med det jag inte hann klart iallafall sedan ska jag städa ur garderober och sälja sånt jag inte använder.

Sitter och suktar efter kläder på olika hemsidor, är på jakt efter en snygg nyårsklänning..Tänk att det är nyår snart..igen! Fort det går (; Har ni några planer ?


Jag och Hanna, förra nyår.

Naglar..

..som jag gjorde på Sofia.