Lördagens kväll

..spenderade jag med Elin och en Wallander film. Skulden heter den och den var väldigt bra tycker jag, väldigt sorglig dock. Jag tycker att Lena Endre som spelar åklagare i de nya filmerna är så himla vacker.


Nails Nails Nails

Ja, idag gjorde jag somsagt naglar på Anneli ( Sofias mamma ) och sedan skulle jag göra på Sofia också men det blev försenat allting så det hann vi inte. Ska göra på henne imorgon istället (: Självklart glömde jag bort att ta kort. Men det var "bara" en vanlig fransk med vita tippar så ni missade inte så mycket.

Nu är jag väldigt sugen på att börja jobba med naglar på heltid. Får se om jag hyr in mig någonstan, så svårt att våga! Men man måste ju testa?


Helgen

Lite bilder från lördagens skoj.





Julpynta nu!

Jag vill bara julpynta nu nu nu. Min kära sambo stoppar mig eftersom han tycker det är för tidigt ännu, och visst jag förstår honom. Jag är bara så sugen! (; MEN på söndag är det 1:a advent och då är det fritt fram, Yeeah.


Good

En riktigt rolig kväll igår var det! Träffade massa som man känner. Efter krogen blev det sibylla, tror att det var den godaste burgaren på länge (;

Idag ska jag försöka städa lite i skåp så jag får plats med saker jag har står i kartonger i bilen just nu. 

Ha en kul kväll alla



Julen är här..snart

Vet ni hur mycket jag längtar till att julpynta? Vill pynta riktigt riktigt julig och mysig i varenda lite vrå i lägenheten. Inte denna helg men nästa får man börja lite smått med julgardiner och adventsljusstakar.

Vanilla tips

Älskar verkligen Ikeas vanilj doftljus! Många doftljus luktar inte så mycket enligt mig men dessa ...mmm! De fyller hela rummet med vaniljdoft. Ljuvliga. Och de kostar endast 19 kr. Finns också i värmeljus för 29 kr ( som jag också har ) och i en större variant som jag tror kostade 39 eller nåt runt det.


Öken

Har haft lite bloggtorka på sista tiden. Dels för att jag inte haft så mycket sug att skriva och dels för att det är tråkigt att lägga upp mobil bilder hela tiden. ( svårt att ta med den på långt håll, i mörker osv. ) Men som jag har skrivit förut funderar jag på att köpa en ny kamera. Tror att det blir denna, den verkar helt ok. Jag ska inte ha någon proffskamera bara en digitalkamera som är bra och inte kostar massa (; Har iochförsig en digital redan men den är 5 megapixlar och denna är ju på 10 så borde ju ta ännu bättre tycker man.

Nu blev det mycket kamera, tillbaka till bloggtorkan. Vad vill ni läsare helst läsa om på bloggen? Vad är roligast/tråkigast? Vad vill ni se mer/mindre av? Svara mig (;

Torsdag

Jag tog vaccinations sprutan i tisdags och jäklar vad armen är stel idag! Men det går ju över så (;

Bokade även 3 månaders vaccination för Walter idag. Min lille bäbis, undra om han kommer att bli rädd?

 Det blev en lyckad kväll med jobbet igår. Mycket trevligt! Vi åt ju Sushi och jag kan inte säga att jag blev överförtjust. Om sanningen ska fram vågade jag inte ens testa dem med fisk på utan höll mig till de vegeteriska altenativen. Det var helt ok men jag tror inte att det är någonting som jag kommer att gå runt och vara sugen på. Men nu har man iallafall testat den "trendiga" maträtten (;

Kurskväll

Igår var vi på Lancome / Biotherm kurs med jobbet. God mat och trevligt sällskap. Vann en tävling gjorde jag också (; Ikväll blir det jobbträff igen då vi ska äta Sushi. Har aldrig smakat det så vi får se hur det går.

Nu har jag tänkt åka iväg till Ikea en liten sväng innan jag ska hem och göra mig iordning.


Gårkvällens.

Ullared?

Kollar på Ullared, haha. Tycker de är lite flummigt innehåll i den serien men ändå roligt att slö kolla på. Först filmar de inne i varhuset sedan filmas det helt plötsligt något kontakannons liknande hemma hos en av lagerarbetarna. Sedan den shoppingalna kvinnan i den campande familjen..jaa,haha.

Jag har varit där några gånger och ett antal gånger har jag svurit på att aldrig åka dit igen. Hetsade människor som kör på en med kundvagnen. Det bara lyser i ögonen på vissa. ( Typ som shoppingkvinna Rosemarie på tv ) Plus att man köper massa saker som är så bra att ha ( ja om man använder dem ja! (; ) Men jag kommer säkert åka dit igen ändå, lite roligt är det ju också (: Det har sin charm.

Vad tycker ni om Ullared?

? (;

Sofia, www.sofaja.blogg.se säger:

oj

soeey

sgje

fan kan ej skv anär jag ligger ner

Elin säger:

ne jag märker det haha


Söndags mys

Idag har vi haft en mysig dag! Vi åkte imorse ut till mig på landet och visade upp Walter. Åkte upp till skogen och lät Walle springa fritt. Alla tycker han är så söt (; Man blir så himla sugen på att flytta ut på landet ibland där man får ett helt annat lugn. Jag är nog en lant tjej i hjärtat. Men både stan och landet har ju sina fördelar.

På hemvägen åkte vi även förbi Patric och drack kaffe. Hälsade på lilla söta Bianca ( Saras katt som hon tog med sig från Walters uppfödare ) Hon är så söt!

Nu är Patric och hämtar kinamat, har längtat efter det i flera dagar. Kvällen fortsätter i mysets tecken med filmen Heart Break hotel som går på tv ( så bra! )


Lördag

Igår var jag hemma och tog det lugnt kände mig sjuk på morgonen/förmiddagen men blev bättre sen (nu är det dock lite känningar igen) . Gick till Ica och köpte massa gott (; Senare kom Linnea över och det blev naglar.

Äntligen fick jag göra svarta tippar,hihi. Tycker själv att det är skit snyggt men de flesta vill ju bara ha vitt.


Turkost glitter

Det blev turkost glitter med vita blommor på mina egna naglar. Riktigt snyggt blev det! (;



Kväll och lite allt möjligt

Nu ska jag för tredje gången försöka beställa nagelprylar. Varje gång jag har försökt har jag börjat gjort nåt annat och glömt eller så har nån råkat stänga ner den, haha.

Nu är det andra auktionen jag förlorar på Tradera på samma dag. Den första var jag med och kämpade om men den andra glömde jag helt bort..hatar det. (; Men men, det är ju bara materialiska ting så inget att hänga läpp för.

Ikväll har jag för första gången gjort en köttfärspaj. ( som jag bjöd Patric och Flex på ) Den blev god! Börjar bli duktigare och duktigare på att laga mat tror jag allt.

NU är jag så sugen på att göra naglar. Försökt få tag i någon som jag kan göra gratis på för att få trixa lite som jag vill. Men ingen verkar ha tid idag så jag ska nog göra på mig själv! Inte riktigt lika kul men alltid något.. :)
 
 


Smashbox photo finish (primer)



Om ni vill jämna ut hudytan och få sminket att sitta bättre så ska ni testa denna. Tag bara en liten mängd ( ungefär en ärtas storlek ) och smörj ut i ansiktet innan foundation och efter fuktcreme. Tänk på att inte ta för mycket då blir det nästan motsatt effekt.

Primern finns även i andra varianter med solskyddsfaktor och i olika toner ( tex grön om man är röd osv. )

Godmorgon

Godmorgon på er alla! Idag har vi tänkt åka ut till Hästhagen med Walter igen så att han får springa av sig lite. Det känns som att det behövs..Tror att han blir lite utråkad här ibland? Så fort han inte har nåt att göra så sätter han sig och bara skäller men annars är han hur lugn som helst. Men det är ju klart, han är ju uppvuxen på en bondgård där han och syskonen kunde springa fritt. Lite skillnad mot stan och lägenhet.

Idag ska jag beställa hem lite nya nagelgrejer tänkte jag, lite bas och såklart nya roliga dekorationer! Låter bra va? Tex snöflingor till vinternaglar.





Kamera köp?

Vill köpa en ny kamera, tror ni att denna är någonting att ha?

Hårhårhår

Måste verkligen försöka fixa mitt hår nu när jag får lön. Tona och sy in lite löshår kanske? (: Patric tycker mer om när jag har kort hår men jag gillar långt mer. Känns som att alla kläder blir snyggare med långt hår till ? Haha. Har ju alltid uppsatt när jag inte har långt hår ändå, det är fint men känns tråkigt att alltid ha det.

Är sugen på att göra naglar nu, boka in lite kunder i veckan kanske?




Onsdag

Idag har både Sara, Jenny och Elin varit här. Roligt. Hela dagen har jag varit hemma, tvättat lite och annat smått. Walter är duktig som vanligt har dock märkt att han börjat skälla för att få uppmärksamhet. Jag ingnorerar honom så gått det går och berömmer när han kommer till mig och har slutat. Kan det vara rätt? Så svårt att inte säga tyst bara när han skäller länge eftersom man bor i lägenhet. Vill ju ej att grannarna ska bli störda. Igår åkte vi ut till Hästhagen ( ett område med badplats,skog osv. ) där han fick springa lös. Det gick jätte bra, blir lite stolt (;

Sitter just nu och kollar på "halv åtta hos mig", tycker att det är ett lite mysigt program. MEN varför måste det vara en skit larvig röst som pratar?


Valpen min tycker om att ha skoj

Både Patric och jag är helt utmattade, haha. Man sover inte så bra på nätterna än eftersom att man vill ha lite koll på honom ( undermedvetet alltså. )Och inatt vägrade han sova vid klockan 3..sedan är det bara att gå upp igen runt sju. Idag ska jag iallafall ta hand om Walter hela dagen så att Patric får ägna sig lite åt andra saker. Han har ju passat honom varje dag sedan vi hämtade honom då jag har jobbat. Jag förstår verkligen att nyblivna föräldrar är allt annat än utvilade. Pust..

Tar gärna emot tips på vad man ska göra när valpen skäller eller biter på allt.


Farsdag

Dålig uppdatering var det här. Som ni förstår är det inte så mycket tid till datan ( skönt faktiskt! ) nu när vi har fått Walter. Det är mycket springa upp och ner i trappan men även mycket gos såklart. Han är en jätte duktig valp. Kissar endast på handukar OM han gör det inne. Han har endast bajsat inne 1 gång! Peppar Peppar. Han har träffat en del andra hundar och det har också gått jätte bra. Sover på nätterna gör han också, min lille prins.

Känns som att denna blogg svänger väldig inom olika ämnen, från personligblogg, till nagelblogg och nu till hundblogg, haha. Men jag hoppas att den upplevs som en blandning av lite allt möjlig.

Om vi nu ska prata annat än hund så har jag haft en underbar dag med dem jag älskar mest ♥
Hoppas att ni alla har kommit ihåg att fira er pappa på farsdag.


Ursäkta..

bloggfrånvaron men vi har fått en liten bäbis.


Walter.

Skärpning

Jag har verkligen legat på latsidan med mitt fejs den senaste tiden. Har i princip gått och lagt mig med smink varje kväll vilket jag aldrig brukar göra. Har nu fått 3 finnar på hakan som straff..Brukar nästan aldrig ha finnar heller. Jag måste verkligen skärpa mig (;

Imorgon ska vi åka och göra en sak som är hemligt än så länge. Så kul ska det bli (: ♥