Första skoldagen

Det kommer nog att bli en del bloggande trots allt (: Vi får låna datorn här hur mycket vi vill. Jag kommer dock inte att lägga upp bilder tror jag, känns inte så kul att föra över bilder till någon annans dator.

Idag har vi allafall varit i  skolan första dagen och det känns jätte bra. Alla var väldigt trevliga och verkar så duktiga :) Ska öva flitigt så att man själv också blir det ^^,

Just nu kollar jag och Eve på "Männ som hatar kvinnor", äntligen får jag se den efter lång väntan. Vi har kanske sett halva men jag kan redan nu säga att boken verkar 10000 gånger bättre :) Men så är det ju alltid när bok blir till film.


I love you

Nu ska jag snart hoppa på tåget :) Fick en jätte gullig present av min älskling, tidning och massa godsaker som jag gillar! + ett kort som det var såå sött skrivet i! ♥ Helt underbart.

Jag kommer nog inte att kunna uppdatera så mycket under kurstiden (tyvärr för det skulle ju vara roligt!) eftersom att vi inte har någon egen dator där. Så ni vet ;)


Packning

Idag ska jag åka :) Packade massa igår så jag är nästan klar men måste lägga ner lite saker till. Så mycket saker man måste ha med sig även om det bara är för en månad! Massa kläder, flera par skor, jackor, saker..osvosv.




Lalalala



+


Kräftkalas

Jag ligger i sängen och äter knäckemacka, starkt förbjudet. ^^,

Igår hade jag planerat att hyra filmen "männ som hatar kvinnor". Det hade resten av Örebro tydligen också gjort för den var såklart slut. Men det blev en bra kväll iallafall även utan filmen. Patric lagade fläskfile, klyftpotatis och gräddsås vilket var mycket mumsigt ♥ Sedan kollade vi lite på en film som gick på tv istället. Kärkärkär.

Jag ska jobba några timmar idag 11-15 sedan ska vi på kräftskiva (årets första för mig) hos Hanna och Erik.


Glädje

Glädje som sprider sig i hela kroppen.

Tvätt

Idag är jag ledig igen! Underbart. Har tvättid klockan två så nu ska jag tvätta allt inför Stockholm. Sen så ska jag färga håret och sätta i mitt löshår. Måste boka en tåg biljett också, sen är jag redo för att åka på söndag :)


Shopping & Friends

Idag är jag ledig , vaknade runt nio och gick upp på stan för att möta Ida och Elin vid halv elva. Jätte roligt att hitta på nåt vi tre, det var verkligen längesedan. När vi var yngre var vi varje dag :) Men vi är precis lika bra vänner nu även fast vi inte ses lika ofta, det är äkta vänskap. ♥

Det blev en del shopping och även lunch på stan.


Ida & Elin på Labaguette

   

1.Jeans skjorta från Vila.
2. Sjal från Åhlens.
3. Tröja från Bikbok.
4. Ros från H&M som  jag ska ha på tröjan.


Lancomekväll på slottet

Har jobbat hela dagen och sedan har jag och några kollegor varit på slottet för en kväll med Lancome. Det har varit en jätte trevlig kväll med mat,prat och fina gåvor. Tack för det Lancome :) Jag var fint klädd i kavaj och allt, älskar att klä mig klassiskt/elegant. Och med mitt fina röda läppstift ^^,

Har tyvärr inga bilder från kvällen. Tråkig jag är.

Nu ligger jag och Sara i soffan och slö kollar på tv. Snart sovdags. Natti natti.






Godmorgon

Vad jobbigt det är när man ska ha lite ont i halsen på morgonen! Jag hoppas verkligen inte att man bli sjuk nu när man snart ska iväg till skolan.

Idag jobbar jag 10-19 vilket jag verkligen inte är sugen på. Men det blir bra bara man kommer dit sedan har jag bara imorgon och en kortis på lördag kvar. Sen är jag ju "ledig" i en månad.

?

Helt arg. Men du ska inte få förstöra min postiva livsyn med DINA negativa tankar. Fattar inte hur man inte kan känna för andra människor!


Jaja nog om det. Ska inte bry mig. Just nu ligger jag och vilar mig lite i soffan efter jobbet men jag ska snart ta mig iväg till Ica och hämta ut ett paket från Nelly. Jag vet att det är en kavaj och en tröja, jippie :) Sedan färga håret. Eller tvärtom, vi får se ; )

Blackbeauty

Strax ska jag gå iväg till jobbet. Längtar redan tills jag slutar för då ska jag hem och tona håret. Är trött på detta solblekta flammiga  nu, så i med en brunsvart toning så fort jag kommer hem! Skönt.

Time to goo..


Shopping

Detta köpte jag när vi var på Factory Outlet som jag skrev om tidigare. De har även öppnat andra affärer runtomkring som tex Scorett Outlet och lite inredningsbutiker.


Söt matlåda.


Ljuslykta


Ljuslykta


Höststövlar

Trött men lycklig

Nu är vi hemma! Kom hem ungefär klockan 1 inatt så jag är ganska trött just nu. Ska strax gå upp för att göra mig iordning inför jobbet. Idag skulle jag verkligen vilja ha en personlig makeupartist + en hårstylist.


Trött men pigg på samma gång

Nu ska jag iväg på Smashbox kurs med jobbet i en timme, sedan Skåne ^^, Uppdaterat lite sen.

Trött men pigg på samma gång

Nu ska jag iväg på Smashbox kurs med jobbet i en timme, sedan Skåne ^^, Uppdaterat lite sen.

Godnatt ni fina

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon.

Är så glad och tacksam för mitt underbara liv och alla som finns här med mig! Lycka, Kärlek, Tacksamhet, Glädje, Värme ♥

Sötnosar




News

Idag har jag och mamma varit på Factory Outlet ( i Vingåker ). Jag handlade på mig ett par stövlar, en ljuslykta till fönstret och en stor golvlykta. Väldigt fina saker! Kan tyvärr inte visa några bilder ikväll eftersom att jag ej har någon kamera sladd med mig. Jag har även råkad stänga av min mobil och kan ej min nya pinkod, klant! Därför ingen fått tag i mig ifall ni har försökt med det idag.




Flirty

Har har man gått och letat efter en riktigt bra mascara till sina knepiga ögonfransar ända sedan man började med smink. Vart hittar man den? Jo självklart på rean för 30 kr där den finns för att den ska utgå. Så typiskt eller hur? Den är verkligen superbra. Men jag tror dock att den finns kvar utomlands så då går den säkert att få tag på via Tradera eller Ebay. Tur :)

Bättre än båda alla dyra märkes och budget mascaror jag testat.


Bild:
www.maybelline.com

Red lips

Det blev en rolig kväll igår! Jag, Sara och Evelina förfestade hos oss sedan gick vi till Frimis och träffade lite vänner.


Skäll

Ni kan väl lämna kommentarer när ni ändå läser era små tråkmånsar ; )

Olalala

Jobbat idag 11-16. Sedan skjutsade jag Emma ut till Odensbacken där vi lämna Charlie. Nu ska jag fixa iordning mig sen kommer det lite tjejer hit och sedan blir det utgång. Undra vad jag ska ha på mig?

Im in love

Älskar ♥ Jag längtar massa tills Onsdag.

Äntligen

Äntligen är det helt klart med skolan! Jippe! Den 31 augusti kör det igång. Knnailporducts heter skolan jag ska gå på. ( Karinsnagelhörna) Hoppas på en kanonkul månad.

Har fått reda på att jag måste fixa 10-12 modeller till den 3-4 veckan på kursen, så om någon vill få naglar gjorda ( i Stockholm ) så skriv redan nu!! Observera att det är gratis men inte samma kvalitet som om du skulle gå till en salong pga av att man kommer att vara under utbildning. Dock är lärarna med hela tiden och kollar så att allt går rätt till! Alla som vill kan skriva även om ni inte känner mig personligen eftersom att jag antaglien kommer att få lägga ut en annons någon annanstans också.

I like

Har precis tagit en dusch och gjort inpackning i håret. Har längtat hela dagen på jobbet efter att få komma hem, ta en dusch och fixa lite. Sedan bara lägga sig i sängen och kolla runt lite på datorn :) Det är ju ganska värdelöst att gå ut på veckodagar. Man "orkar" inte motionera dagen efter och man trycker i sig mycket mer onyttigheter än man skulle ha gjort annars. På helgen känns det mer ok att ha en såkallad baksmälla.

Fresten..imorgon kommer Evelina och på Onsdag åker vi till Skåne på minisemester, mys!





Go girl!

I Onsdags fick vi in Carolina Gynnings parfym Go Girl. Den är helt undebar! Fräsch men ändå pudrig. Hon har verkligen lyckats med denna som med typ..allting annat hon gör. Flaskan är även jättefin och den kommer i en söt rosa väsk/förpackning som man helt klart vill spara..ja ni hör själva, jag är kär. Denna blir mitt nästa inköp. Sen att jag gillar Carolina Gynning otroligt mycket gör bara parfym ännu bättre!


Jag är en del av en underbar dag

Igår åkte vi (jag,Patric,Jocke och Sara) hem till mig som jag skrev igår, där blev det lite prat och fika. Sedan åkte vi hem till mormor & morfar och även där blev det prat och fika :) Ur mysig dag, gläädje! Ett perfekt sätt att spendera sin lediga dag på tycker jag. Med sina nära och kära ♥

När vi kom tillbaka till stan fixade jag och Sara iordning oss och gick sedan iväg på förfest. Roligt, men förfesten var bättre än själva krogen men så är det ju :)

 

Mot landet

Idag ska vi åka ut till min lilla by, ska lämna ett däck till bilen men det blir nog en badtur också!

Ikväll blir det utgång på Strömpis och förfest här.


Räksallad

Efter jobbet tog jag och Emma en långpromenad sedan stannade vi till på Salladin för varsin räksallad. Kan verkligen rekommendera det stället till alla som vill ha en grymt god räksallad i Örebro! Mmmmmums.


Emma sa tre gånger "mycket sååås" och det fick vi.

Godmorgon

Nu är det snart dags att ge sig iväg till jobbet. Jag gick upp för en kvart sedan, tänker sminka mig på jobbet idag.

Igår kollade vi på film, pendlade mellan Beck och Prison Break. Sedan blev det en godisskål också. Vad hände med det nyttiga livet som skulle starta denna vecka? ^^, Jaja idag kanske.

  
Två segon och en godisskål.

Clinique Self sun, body tinted

Det blev en runda med brun utan sol innan läggdags, tyckte de behövdes!
Idag blev det denna, så jag passar på att göra en liten recension när jag ändå är i farten.

Clinique self sun, body tinted lotion medium/dark

Denna brun utan sol är färgad (svagt guldbrun) vilket gör att det är lätt att se vart man smörjer in den och på så sätt undvika fläckar. Den är lätt att smörja in och går hyffsat snabbt in i huden. Jag är dock inte så förtjust i bus med bronzing pga av att jag tycker att dem "smular" sig på huden. (Blir som klumpar med färg som inte går att smörja ut) Detta går bort när man duschar men jag vill helst kunna gå ut direkt när jag smörjt in mig utan att behöva duscha av överflödig färg. Clinique self sun ger en snygg färg vilket såklart är det viktigaste.

3,5 / 5 Snygg färg och ett ok jämnt resultat men med en del jobb bakom. Minus för att den "smular" sig på huden.


Längtar

Längtar verkligen tills skolan ska börja! Det ska bli så roligt  att lära sig något nytt och jag tror verkligen att jag kommer gilla det! : )

Spegel spegel på väggen där



Vill köpa denna spegel på Jysk, nedsatt från 799 till 400.

Happy

En riktig toppen helg med mys med familj & släkt ♥ Det bästa som finns.

Igår kväll blev det lite balkonghäng hos mig, räkor och korv stod på menyn. Sedan tog jag och Emma en långromenad sent, så varmt det var ute i natt!



Älskar vår balkong

Sitter på balkongen och lyssnar på musik. Det är så varmt och helt härligt sken ute. Jag får värsta mysiga känslan i kroppen. Efter jobbet gick jag och Sara för att dela på en kebabpizza. Nästa vecka får det bli nyttigt igen, med start från Karlskoga helgen har denna vecka verkligen varit onyttig :)

Snart ska jag nog ta en skön dusch och sedan färga mina ögonbryn..Kanske slänger i en mörktoning och sätter i löshåret igen..Får se ;)

Gottis och mobiler

Vad kul att massa ska åka och bada imorn medans man själv ska jobba heeela dagen..hmmf! ^^, Har legat och tryckt i mig massa gottis, men det får man göra när man är förkyld. Tycker jag :)

Funderar på denna mobil nu, verkar vara en grym kamera på den (8,1 pix). Någon som har den? Den är ju lite dyrare än den andra jag kollar på men det kanske är värt ?


Bild:
tre.se

Inreda

Jag/vi åt på Hälls efter jobbet. Bakad potatis med skagenröra, så gott! Efter det gick vi på stan en sväng, köpte en vas och ljuslyktor med sugplopp till toan. Är hur sugen som helst på att handla inredning just nu!! Vill bara köpa massa! ( men inte behöva betala, haha) Ska lägga in lite bilder från lägenheten någon dag :)


Snorunge

Usch nu har jag blivit helt förkyld! Tur att jag bara ska jobba till 5 idag. Efter det ska jag och Sara gå och fika någonstans.

Nu måste jag göra iordning mig, visst är de jobbigt att sminka sig när man är förkyld? Man måste ändå snyta sig hela tiden så att allt smink på näsan försvinner :)


HotHotHot


Morgonstund

Har precis ätit frukost efter att ha varit ute på en morgonpromenad, skönt. Idag är det riktigt varmt ute! :) Jag får nog lägga mig i någon park och sola sen, skulle vilja åka och bada men har inte ens pengar till bensin. ^^, SÅ tråkigt att bo i stan på sommaren för det finns inga bra badställen att cykla till.

Jag hade mig med Charlite på promenaden. Tycker verkligen att det är så roligt med "hundliv", när man är i parken stannar hundägarna och pratar med varandra eftersom att hundarna hälsar. Så trevligt. Om man inte hade haft hundarna skulle man ju antagligen inte ha stannat och pratat.


So hot


Så jäkla snygg denna dam är, i mörkt som ljust hår!

Bilden är lånad från hennes
blogg.

Ny mobil

Funderar på att köpa en ny mobil. Eller jag måste köpa en ny mobil rättare sagt då min gamla är sönder och jag nu har Elins på lån. Problemet är att jag inte hittar någon som jag blir jätte kär i, vill bara ha tillbaka min pyttelilla söta rosa Samsung som försvann! (så liten var den.) Men jag funderar iallfall på att köpa den på bilden.


Bild: Sonyericsson.se


Biffgryta med fullkornspasta

Idag testade jag att göra en biffgryta. Det blev riktigt gott faktiskt tycker jag själv.

Detta behövs:

Lövbiff
Aubergine
Champinjoner
Soya
Turkisktyoughurt
Salt,peppar

Sedan är det bara att skiva biffen,auberginen och champinjonerna och steka. Häll på Turkiskt youghurt och soya, låt det värmas upp. Man får smaka sig fram tills det blir lagom med smak. Späd ev ut med lite vatten. Salta och peppra. Jag serverade det med fullkornspasta men funkar bra till ris också kan jag tänka mig.

Relax

Jag ligger och kollar på Beck filmen som visas ikväll, så skönt med Beck för att man behöver inte koncentrera sig fullt på dem eftersom att man har sett dem så många gånger tidigare. Lyssnar på nyheterna just nu och hör " Bedragare lurar sig in hos äldre männsiskor genom att ringa på dörren och säger sig komma för att informera om svininfluensan " att det alltid ska finnas människor som uttnyttjar allt, blir så förbannad.

Idag har vi bara legat och vilat hela dagen, behövligt eftersom att jag är trött i hela huvudet idag. Sedan åkte vi hem till Patrics pappa och var där en stund. Fick även äta fiskbullar med potatis, mums! Vill ha mer nu, haha ^^,

Kolmården

Jag är så sugen på att åka till Kolmården! Det var så roligt när vi var där förra året. Så roligt med små utflykter som bara kan vara över dagen också :) Gillar verkligen att gå runt och kolla på djuren där.

Scary

Vi gick till Strömpis igår, det var inte så mycket folk men helt ok ändå. Nu på morgonen skulle jag gå ut och lägga i parkeringspengar, då hände nåt jätte läskigt. Jag började må jätte illa,såg konstigt och förlorade balansen så jag ramlade omkull på vägen och kunde inte gå!! En snäll tjej kom förbi och hjälpte mig, pinsamt men kan inte hjälpas. Jag är fortfarande helt snurrig. Läskigt tycker jag, undrar vad det var.

Sara är här nu och vi ska försöka hitta nåt ätbart. Kan bli ganska svårt för de ekar tomt i kylskåpet.


Dance

Ibland vet man varken ut eller in..MEN har haft en rolig kväll med bra människor! Det uppskattas ^^,

Putte i parken

Jahapp, då har man varit i Karlskoga hela helgen. Det har varit kul såklart, kan inte bli annat med mina tjejer! Det blev dock inget tältande för våran del utan bilen fick bli vårat hem under helgen. (Vilket jag var otroligt glad för efter att ha sett campingområdet, kan beskrivas med ett ord: LERA!) Första dagen regnade det men blev sedan uppehåll på kvällen men andra dagen (igår) var det sol och varmt!

Här kommer lite mobilbilder..lägger in fler senare från en bättre kamera.

  

Förfest i bilen funkade kanon..

  

men vi fortsatte ändå vidare till en lägenhet.

  

Dagen efter..Vi hittade en bra gräsplätt att sova på ( skönt att sträcka ut sig efter en natt i bilen! Ja )

  

Efter några timmar vaknade vi och skyndade oss iväg till Moneybrother.


Som sagt så har det varit en jätterolig helg med mycket skratt + vår sjuka humor. Nu ska det bli skönt med en dusch!

Ett tack till er som gjorde denna resa möjlig:

Gummistövlarna inhandlade på Coop Karlskoga.
Världens bästa och roligaste tjejer ♥