Välbörg

Sitter och sjunger Hallelujha för full hals, älskar både att lyssna på och sjunga den låten. Så fin. Man tänker ju att den är sorglig men det är ju egentligen en glad låt hör man när man lyssnar på den svenska texten. Eftersom att jag inte fattar engelska har jag inte upptäckt det tidigare ;)


Jag tog mig en liten sväng till Marieberg förut. Handlade lite kläder inför kvällen och även mat+vin. Vi ska bjuda Patrics pappa på middag ikväll.

Vid halv 7 ska jag iväg till Jennie sedan får vi se vart kvällen bär oss. Antar att det blir Campus området! Tjoho, sees i vimmlet.


Ha en trevlig helg alla! ♥


Pink lady

Skulle gärna ha kollat på Efterlyst ikväll (det handlar om alla hemska våldtäckter här i Örebro, fy!) men eftersom min söta lilla vovve valde att äta upp tv kabeln så blir det inget av med det ;)

Istället ligger jag och planerar lite för min lilla salong. Jag ska nog göra om lite tror jag..just nu har jag ljusgrönt och vitt vilket är fint och fräscht men jag är ju en rosa tjej trots allt. Så jag måste nog byta ut det gröna till rosa! Snart blir det kanske kurs i ögonfransförlängning också, hoppas det.

www.salongthisnthat.se


Oh happy day

Solen lyser (nästan) och fåglarna kvittrar, kan man vara annat än glad ?


Välj Tassa Rätt

 Jag är seg och trött just nu men ska iväg för att äta och kolla Desperate hos Ida med tjejerna. Det var sista gången på valpkursen idag. Först tänkte jag nästan strunta i att gå för att jag var så seg men sen gjorde jag det ändå, vilket jag inte ångrar! Det har varit så himla mysigt stämmning i våran grupp och vår instruktör är super bra. Om ni har eller ska skaffa hund måste ni gå på Tassa Rätt (gulligt namn också!). De är så himla bra där! Ska börja på mer kurser så fort ekonomin tillåter. Walter var så duktig idag med så jag är en stolt matte ♥


Waltman

Det är skönt att: Klockan är kvart över nio och jag har vaken flera timmar, det är fin fint väder, jag ska snart gå och träffa Jeanethe och vi ska ta en promenad med Walter.

Idag blev Walter riven i ansiktet för andra gången denna vecka av Lisa. Det blöder massa. Är lite rädd att hon ska råka riva honom i ögonen eftersom att kattrackarn alltid siktar mot ansiktet. Men å andra sidan har dem bott ihop så länge nu att han borde lära sig att inte vara så närgången. Hoppas att han har lärt sig en läxa nu. Katter bestämmer över hundar så är det bara.


Fick denna lilla sötknopp av Emma i helgen, bebis Walter.



Glass i stora lass

Igår blev det utgång med tjejerna på Strömpis, trevligt! ;D Har lagom ont i huvudet idag..

Ligger nerbäddad i sängen och trycker i mig Half Baked som är sååå god! Hyrde en film också, Harry Potter halvblodsprinsen men jag orkar inte koncentrera mig så mycket så jag fattar ingenting. Gillar de filmerna annars, så mysig miljö.

Tävling

Nu när jag äntligen har öppnat min salong tänkte jag fira med en liten tävling ;) Du vinner ett nytt set naglar hos mig på salongen! Fransk,färg,glitter eller naturella. Du väljer själv :)





Regler

Du ska bo i Örebro (eller ha möjlighet att ta dig dit om du inte bor där) då naglarna kommer att utföras på min salong som ligger i Örebro.

Om du har en blogg ska du länka till salongens hemsida
www.salongthisnthat.se och skriva om tävlingen i ett inlägg.

Skriv en motivering till varför just du vill vinna.

Lycka till :)



Id bare mineral foundation

Jag har ju testat Id:s foundation ett par dagar nu så tänkte att jag skulle skriva lite vad jag tycker om den.

+
Det blir en jätte fin yta som ser naturlig ut och behåller lystern i huden. Täcker bra. Jag blir ej torr av den trots att jag har en torr hy. Det känns fräscht att ha på sig Id:s makeup eftersom att den är "bra" för huden.

-
Lite trixigt att jobba med ett löst puder, blir ju lätt puder lite överallt. Mot slutet av dagen känner jag mig lite glansig/osminkad. Tycker alltså inte att den sitter super bra men helt ok. Dyr eftersom att man helst ska ha deras egna borste till.


Inte så skarp bild men här har jag på mig Id:s foundation och rouge iallafall.


3 tips

Mina favorit produkter just nu !


  • Advance night repair serum
  • Advance night repair ögonkräm
  • Turn around ansiktsmask

Salongens hemsida!

salongthisnthat.se

Roligt

Är hemma hos Patric nu, som jag har saknat mina killar! (walter och patric:) och lilla tjejen Lisa. ♥

Så fort salongen börjar bli lite stabil ska jag börja med ett nytt/till projekt! Det har inget med naglar eller salongen att göra utan det är något helt annat. Det gäller att ha många järn i elden ;) Men vad det är förblir hemligt sålänge.


Bitterljuva

När Anna Anka listar sina hälsotips i olika tidningar känner jag att jag bara vill göra raka motsatsen till vad hon gör. Jag tycker rent ut sagt att hon ser förjävlig ut. Jag tycker att hon ser ut som en man..både i ansikte och kropp. Jaja, smaken är ju som baken. Hon verkar ju själv vara nöjd och det är ju det viktigaste! Så är det! Känner mig bara lite bitter idag så var tvungen att kasta lite skit på någon.

Vad ska man göra denna dag? Hade planerat en skön promenad ute i solen och njuta av att våren äntligen är här..men så blev det ju inte eftersom att vårt vackra landskap var täckt av snö när jag vaknade.

Kanske borde städa ut garderoben? Packa fram alla vinterkläder igen kanske..Bitterhet igen. Nej, i veckan ska det bli 15 grader varmt så vi håller hoppet uppe, visst?


Godmorgon påsken

Godmorgon! ;) Om en halvtimme ska jag åka iväg till bussen, jag jobbar idag också. Skönt att man kan sminka sig på jobbet när man ska upp tidigt. Jag ska göra en recension av Id sminket senare eller imorgon. Idag ska jag testa nåt annat nytt, får se vad ;)

Nu kommer NA så jag ska passa på att läsa den innan jag åker. Här är det alltid så att den granne som först går och hämtar tidningen tar med alla andra grannars tidningar och sätter den vid dörrhantaget. :D

Id

Idag har jag tänkt att gå osminkad till jobbet för att testa Id sminket. Är fortfarande skeptiskt men alla som använder det verkar ju älska det! Jag har testat en gång och då blev jag nöjd, frågan är bara hur bra det sitter? Och det verkar ta en himla tid. Iallafall ska jag ge det en chans till idag :)