Julen är här..snart

Visst ska det bli mysigt att få börja julpynta lite snart? Hänga upp julgardiner och ställa upp tomtar. Dessa gardiner vill jag kunna sätta upp 1:a advent.


Bild:
www.jotex.se

Naglar på Ida

I Onsdags gjorde jag naglar på en tjej som heter Ida (: Hon ville ha ganska långa naglar. Det blev vita tippar och rosor som dekorationer.


Pubkväll?

Ikväll blir det ett litet besök på någon pub här i Örebro stad.


Millenium serien

I sommras läste jag "Männ som hatar kvinnor" och nu är jag inne på slutspurten av den andra boken i serien, "Flickan som lekte med elden". Jag antar att det är många som redan har sett filmerna eftersom att de har fått så bra kritik men jag kan verkligen rekommendera böckerna! Jag tycker att filmen ( har bara sett den första ännu ) var bra men böckerna är bara...1000 gånger bättre.

Så om ni vill ha nåt att läsa i höstmörkret är detta ett bra tips (;


Bio och träningstankar

Idag har jag haft en mysig dag. Först inventerade jag på Marieberg från 07:00 - 10:00 sedan mötte jag upp min mamma och mina två bröderna för att kika runt lite i gallerian och äta någonstans. ( Det blev kina buffè, mums! ) Efter maten åkte jag och yngsta brodern in till stan för att gå på bio tillsammans med Patric. Vi såg filmen Upp ( Up). Den var verkligen super bra, sorglig ibland och jätte roligt ibland. Topp betyg får den av mig (;

Om jag åker tillbaka till stan imorgon ska jag försöka att ta mig till träningen..haha. Vill verkligen se mig själv som en tjej som springer på gymmet var och varannan dag så ska försöka få till det nu (; Man blir så glad och peppad varje gång man tränat, det är bara steget ut från dörren som är det svåra.




Sveriges fulaste hem

Kollar på "Sveriges fulaste hem", tycker det är ett idiotiskt namn men. Antar att familjerna själva tycker att de har det fult hemma eftersom de vill vara med i programmet men tycker inte om att Simon och Thomas står och total dissar allt..Ett hem är ju ändå uppbyggd av grejer man köpt eller fått vid olika tillfällen. Det blir inte samma sak om man köper ett helt rum på en gång. Känns också som att vilken inreding/stil det än är så klankar dem ner på det.


Vad tycker ni?


Bild:
www.sthlmfinest.com




Buxom lip plumbers

Vi har precis fått in märket Id: bare minerals på jobbet. Jag vill bara tipsa er om att de har ett kanon bra läppglans. Buxom lip plumbers finns i olika färger och ger läpparna volym. Den ger inte den brännande stickande känslan som vissa utan mer en kall mint känsla på läpparna. Kostar ca 335:- på Kicks.



Bild:
http://www.dermarome.se/cat/127.aspx/253


Tänkvärt

Idag har jag varit i kyrkan vilket man inte är jätte ofta. Senast man var på en vanlig högmässa var nog under konfirmationen. Idag var det en helt otroligt bra predikan, om något som alla borde lyssna på. Kan inte komma ihåg allt och skriva ner ord för ord men det handlade om att man inte ska lägga för stor vikt vid materiela ting utan istället vid sina nära och kära. Och det, tror jag är något som alla kan behöva en liten tänkteställare om då och då. Tycker ni inte?

Något liknande detta sa prästen under sin predikan:
Ge din kärlek till personer och låt aldrig pengar eller sådant som kan köpas för pengar ta över ditt hjärta.

Ny kategori

Som ni ser har jag nu gjort en ny kategori, naglar. Där hittar ni bilder på naglar som jag har gjort och den fylls på allt eftersom. I kategorin Kn nails products kan ni läsa om tiden på skolan och även där hittar ni nagelbilder från mig ( naglar som jag gjorde på modeller i skolan ).

Trixigt

I halv mörkret vid skrivbordet fixade jag ihop lite naglar. Naturella med pink och en liten rosa ros som dekoration (;


Lördag

Jag är hemma ikväll, skönt (: Har lagat mat ikväll och det blev en potatisgratäng med kyckling och bacon. Mumsfillibaba (; Sitter och små kollar när Patric och Jocke spelar NHL. Jag ska nog köp Lipz så att man själv kan "spela" nåt någon gång, älskar musik spel.

Senare ska jag nog ta tag i mina egna naglar som inte ser för fina ut just nu. Det blir nog rosa naturella bara. Är sugen på att ha franskmanikyr med svarta och vita tippar men det är så svårt att göra på sig själv ( tror jag iallafall, har ej testat ännu ) så jag får vänta tills jag träffar Evelina.


Ett par naglar som jag gjorde på skolan.


Igår var det fest

Det var en rolig kväll igår! Kul med hemmafest istället för krogen hela tiden.Dock blev det kanske lite mycket. Brukar aldrig ha ångest dagen efter men idag har jag det, lite..Det är läskigt när man börjar tänka vad alkohol gör med en, hur det påverkar hjärnan osv. När jag tänker på det vill jag inte dricka mer.

Nu ska jag iallafall knalla iväg till jobbet. Det känns ju lagom segt som ni säkert förstår.


Yeah,

we gonna have a party!


Kissekatterna

Just nu sitter jag hemma hos Elin. Hon har flyttat in på gatan nedanför oss vilket är jätte roligt (: Nästan alla kompisar bor på väster nu, hihi.

Vi har underhållning i form av Elins två katter Alfons och Göran som bråkar om vem som ska sitta högst upp på kattställningen.

Ikväll blir det inventering igen fast på ett annat Kicks.


Naglar igen

Igår gjorde jag naglar på Linda. Det blev fransk manikyr med vita tippar och en svart blomma som dekoration.


Träning och jobb

Imorgon ska jag äntligen till ett gym och om jag gillar det kommer jag att börja där! Skönt, jag längtar verkligen att börja träna på riktigt nu! Då kanske det blir lite mer träningsinlägg här i bloggen också :)

Imorgon ska jag inventera på jobbet efter stängning. Alla som jobbat i butik ( och säker fler utöver det ) vet vad en inventering innebär. I vårt fall betyder det också att vi inte bara ska kolla antal varor utan också antal färger på alla läppstift,pennor,foundations osv.. Haha. Men jag tycker inte det är så farligt, ganska mysigt (;

Bänkad framför tv:n

Godis och Ensam mamma söker såklart! (;


En trip till Ikea

Idag har jag  varit på Ikea, möblerat om lite, gjort några naglar på Elin ( som hon slagit av i flytten ) och nu håller jag på att laga mat. Det blir gratinerad pesto lax, det är inte lika avancerat som det låter dock.


Några nya kuddar/kuddfodral :) Super bra med vita tapeter och vita basmöbler, då kan man alltid variera sig genom att växla mellan olika kuddfodral och textiler.

Varför drömmer man?

Ofta kan man drömma om saker som man tänkt på under dagen. Men ibland drömmer man helt konstiga saker som man verkligen inte hittar någon anledning till. Igår drömmde jag nåt roligt, men det kan jag inte skriva här. Men inatt drömde jag i allafall om kladdkakor med massa grädde och glass så det första jag tänkte när jag slog upp ögonen var att jag måste köpa kladdkaka idag. När jag skulle betala för kakan i drömmen var det pytte pytte små knappar där man skulle slå in koden och jag slog fel hela hela tiden för jag kom inte åt med naglarna.


Lördag

Jaja så åkte Camilla ut från Idol. ( Mina telefonsamtal och sms räckte tydlingen inte till.. )

Visst är det konstigt att man ibland vaknar upp och känner sig jättetrött i kroppen fast att man har sovit bra? Jag gör det nu, känns som att jag inte orkar hålla huvudet uppe.

Idag funderar jag och mamma på att åka till Factory Outlet. Jag brukar inte hitta något inne i själva butiken men nu har de ju kommit med massa roligt mindre butiker runt omkring (; ( tex, inredningbutik och scorett outlet )



Hejdå, hörs sen (:

Idol

Kollar just nu på Idol som många andra. Jag har blivit lite små kär i Camilla så jag röstar på henne varje gång varesig hon sjunger bäst eller inte, gillar hennes utstrålning! Jag tycker att hon är jätte söt!


Nails

I onsdags fixade jag Elins naglar, vi körde på naturella med pink. Det blev fint så när jag skulle göra på Hanna igår ville hon ha samma.


Före. Naaagelbitare (;


Efter


Hannas naglar, efterbild.

Coconut

Jag älskar kokosdoft och här är några godingar som vi har på jobbet.


Hand/body lotion från OPI. 195:-


JLO miami glow. En doft med inslag av kokos. 349 :-


Glitter igen

Äntligen har jag byggt båda mina händer! Haha, inte var det så lätt. Men de blev ok ändå för att vara första gången tycker jag!


Vit/multifärgat glitter och blommor (:

Öla

Ja ni, det blev några öl igår. Bläärk mår icke bra idag. ^^,

NÄR jag orkar ta mig upp i soffan måste det bli en lite fix känner jag. Dusch, hårfix, brun utan sol osv.. känner mig inte allt för fräsch idag. Sen skulle det ju vara uppfriskande med en promenad också men vi ska inte hoppas på för mycket. Fick sms av Emma med texten " Kebabpizza? " det tycker jag låter bra..problemet är bara att nu svara hon plötsligt inte så jag misstänker att hon har somnat. Elakt, trigga upp mig och få mig att bli sugen på pizza sedan bara somna ifrån allt (;

Förlåt för att jag har lite dåligt med bilder just nu, hittar inte min kamera sladd. Såklart.



Blä

Uaah, idag känner jag mig riktigt negativ och sur. Tråkigt. Måsta sminka mig nu för jag ska vara på jobbet klockan elva. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet igen.. Minus grader är det ute också!

Today

Elin har varit här en stund på förmiddagen, trevligt. Nu har jag börjat städa lite här, det behövs. Lite väl många dammråttor bor här just nu. Ikväll blir det film / idol mys med Sara och ev fler av tjejerna.

Jag ska strax gå ut en runda med Charlie. Ska bli skönt att ta en promenad och rensa tankarna lite.. Mycket i huvudet.. :( Sen blir man så glad av den lilla skit hunden. ^^,

En underbar kväll..

..med tjejerna, som alltid med er! Kvällen började med bowling och fortsatte sedan med mat och krog på Harrys. (; Bästa vännerna. Kom hem för en stund sen, inte så jätte sent men skönt att man är ledig imorgon ändå!

Jag fattar inte att tjejer ska vara så dryga mot varandra. Nu pratar jag såklart inte om kompisar utan tjejer man inte känner. Borde man inte hålla ihop istället för att kasta sura blickar på varandra. Det tycker jag. Ni som håller på med sånt kommer få såååå mycket roligare om ni bryr er om det ni själva gör istället för att lägga ner tid på andra. Alltid stötter man några bittra tjejer ute på krogen, bläää. Men självklart finns det fina också :) Tur det.


Svart spets

Direkt efter jobbet kom Sofia hem till mig och jag fixade hennes naglar. Det blev även lite mat och massa prat, mysigt (:




Myskväll

Phu, första jobb dagen på en månad avklarad. Är trött nu även om det har varit lugnt med shoppande Örebroare. Ikväll blir det mys hemma hos Emma med Desperate Housewifes, tjejer och te (;


Naglar såklart

Dagen började med att vi lämnade våran bil på lagning och fick en härlig morgonpromenad hem (: Har också hunnit med att varit på en salong där jag ev kommer att hyra plats. De verkade trevliga iallafall, det hänger mer på mig vad jag känner att jag ska göra just nu. Så svårt..Håller bara på att svimma just nu av att huvudet är så fullt.


Idag har jag fresten gjort naglar på både Sara och Jeanethe.



Nagelbitarnaglar var det här innan! Mobilbild igen ;)

Söndag

Det är så roligt att logga in på bloggen och se massa hjälpande kommentarer! Tack till er.

Det känns som att jag har börjat kliva ur den bubbla jag levt i ett tag. Idag ska jag gå på Ösk match som Patric har fixat sitt platser till. Tror det blir varmaste vinter jackan då,brrr..





Sorg är livslång. Men på sikt kan sorgen tillföras ljusa minnen och man kan glädjas överden tid man fick tillsammans. Det handlar om att ta med sig och gå vidare - inte att glömma.

Snurr

Många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Tänker mycket på det tråkiga som hänt såklart och nu har även mycket jobb tankar också tagit sig in.

Ibland vet man varken ut eller in..Vad är bäst ?

Som jag har skrivit förut drömmer jag om att , någon gång, öppna en egen salong. Det skulle vara underbart. Mycket mycket jobb men det är något jag verkligen vill göra. Men till en början är det funderingar om att hyra egen stol? Testa på det egna företagandet lite? Eller ska man våga ta steget att öppna eget fast man är så ung? Vi vill ha hår ( klipp,färg ect ), löshår, naglar, spray tan, lösögonfransar..det finns hur mycket som helst.

Ja som ni märker är jag förvirrad just nu.. Skriv gärna era åsikter.

Guld som glimmar



Testade att göra en fransk med pink och guldglitter på mig själv. Första gången med både pink och glitter men tyckte att det gick bra. Svårt att ta en helt rättvis bild med mobil kamera.

Höst i mitt bröst


Tack

Det är roligt att ni är många här inne och tittar. Jag vill på något sätt inte lämna ut mig allt för personlig här i en blogg som alla kan läsa och något annat känns just nu meningslöst att skriva om. Men häng kvar kära ni, jag kommer inte att lägga ner bloggen men just nu är det annat som prioriteras.

♥ Sofia