Godmorgon

Sa ju det, soool och blå himmel! Kanske inte behövs några gummistövlar ändå? :) Jag måste packa, duscha och fixa lite men först vila lite till..trött. 

Det finns inget dåligt väder..

Det verkar bli bättre väder imorn,hoppas hoppas. Jag och Ida stannar på Rusta på vägen för att köpa gummistövlar , för säkerhetskull. Vi har ju i alla fall lilla mazdan att sova i om nu tältarvädret sviker oss :)

Ligger i sängen med en mysig kissekatt. Hon ligger så gulligt med sitt lilla huvud på min arm, söt! Bäbiskatt ♥

Ikväll


Sötaste mysbyxorna,


goda mackor



och gosigaste katten.

Igår

Igår blev det en liten spontanutgång. Vi hade tänkt gå till Pitchers ( där vi också var i ca 15 min ) men sedan blev det Strömpis, det var roligt.


Putte i Parken

Usch vad de regnar ute! Var tvungen att cykla hem i spöregn. Men det gör inget för nu är jag ledig i en vecka, glad! Jag hoppas iallafall att det slutar regna för imorn ska jag på Putte i Parken och det blir ju mycket roligare om det är bra väder.

Blir det gröt eller blir det mat?

Sitter ( fortfarande ) i sängen med en tallrik havregrynsgröt som sällskap Jag tycker faktikst att gröt till frukost är helt okey. Det ser väl inte sådär jätte smakligt ut kanske men gott är det :) Gillar också tanken på att det endast är gryn och vatten, inga tillsatser.

Jag börjar jobba klockan 12. Efter jobbet ska jag möta upp min kusin och vi ska cykla hem hit. Prat och mys. Härligt härligt :)

Nöjd



Kokar egen soppa, så duktig såå :)

I was born to make you happy



Längtar efter dig ♥

Ord

Ett nytt steg framåt på den rätta vägen. Släpper taget och landar i nuet. Känner lyckan som värmer i min kropp.

hihi

Snart kommer jag få en ny design:)

Härligt

Så härligt klipp detta är tycker jag. Gillar verkligen Carolinas personlighet, hon utstrålar energi!

Rostade mackor med hallonsylt

Fick gå hem från jobbet :( Usch har ont i magen och huvudet m.m. Just nu äter jag rostade mackor med smör och hallonsylt, vet att det inte är de bästa för magen men just nu är det de ända jag är sugen på. Det är gott! :)

Trött tjej

Jag är såå trött, skulle behöva sova flera timmar till tror jag. Men det är jag som öppnar idag så jag ska cykla iväg runt halv 10, bäst att skynda på nu med andra ord..Efter jobbet åker jag direkt hem:)

Ha en bra lördag! ♥

Knäppboll

Vad jobbigt jag är. Mår skit illa och har ont i huvudet. Är trött men inte sovtrött men jag ligger iallafall i sängen och kollar runt på datorn. Och nu blev jag helt plötsligt hungrig också?! Det bästa är iallfall att det är mysigt i sängen, att fläkten får det svalt och att jag har en söt Lisakatt brevid mig :)

Friday im in love

Vi har bra rea på jobbet just nu 70 % på massa varor. Mycket är ju slutsålt redan men det finns en hel del fynd kvar, självklart var jag tvungen att göra några idag. Jag köpte: Buslotion till kropp och ansikte från Piz Buin, Parfym LAMB by Gwen Stefani, Halsband, hårklämma, mascara..hmm tror inte de var nåt mer. Fick betala 245 kr iallafall! Mindre än vad bara parfymen skulle ha kostat, nöjd tjej.

Ikväll gör jag inget speciellt, är bara hemma och myser och det är faktiskt jätteskönt! :)


Godisråtta

Ida kom in på jobbet idag och jag sminkade henne med vårat nyinkomna märke , Smashbox. Det verkar vara riktigt många bra produkter! Är trött nu känner jag även om det har varit lungt på jobbet. Tur att Charlie är i stan igen så att vi har en anledning att tvingas promenera. Jag har hört att det blir film / svullarkväll ikväll? Ja det låter ju bra tycker jag.

Fixare

Jag blir så arg..har betalt räkningar men ändå får man påminnelse avgift!! Det är så jobbigt att inte ha någon hemtelefon i sånna här lägen.Jag får helt enkelt ta med mig nr och ringa från jobbet. Grr..

Har slängt ihop en matlåda lite snabbt, tonfisksallad blev det idag. Jag har nästan aldrig någon matlåda från dagen innan så det blir ofta att jag slänger ihop någon 10 min innan jag ska iväg till jobbet. Men det brukar bli gott, perfekt att ha tex kassler eller tonfisk hemma som man inte behöver tillaga sedan sallad till det.

Lisa är jättesöt just nu, ligger och busar undertäcket! ♥

Godmorning

Trött. Råkade somna med linserna igår, inte skönt. Jag älskar att börja 12 (att jag då slutar 19:00 är ju en annan femma) och vakna tidigt! Jag vaknade runt 8 / halv 9 och då känns det som att man kan ta det lungt och inte stressa till jobbet.

I pink i love you

Efter jobbet gick jag och hälsade på Linda en snabbis. Vi pratade lite om hårfärger osv så det blir nog att hon färgar mitt hår i veckan. Sedan träffade jag upp Elin för att cykla till träningen. Testade ett nytt program på gymmet idag..ska kanske börja köra det, tyckte dock att det var lite väl tungt men vi får se :)

Ikväll ska jag mysa med min fina eftersom att han åker bort i 1,5 vecka nu. ( som att vi inte skulle kunna mysa annars ) Han är kock i köket just nu. Sjunger och lagar klyftpotatis, lövbiff och grönpepparsås! Låter bra va ? ^^,


Min kock


Lisa håller koll så att allt går rätt till.

Gosigt

Efter att familj och släkt hade åkt hem igår så tog jag och Emma vår numera vanliga runda ( skönt att kunna säga det så ^^, ) Självklart kompenserade jag upp det sedan genom att trycka i mig Flex ostbågar, menmen! Vi fastade framför filmen The Beach med grabbarna. Har sett den flera gånger men det är ju en bra film faktiskt så den tåls att de många gånger.

Dagen igår:

Flum, fika, tidningsläsande.

 


Jobb

Igår blev det mycket onyttigt med fika och snack till filmen på kvällen! Stenhård träning idag på gymmet  ;) Men först ska jag jobba, stänger inte idag vilket är väldigt ovanligt! Skönt för en gångskull.

Nepp, nu ska jag borsta tänderna sedan cykla iväg.

Jag har klippt mig


Välkomna in i familjen


70 % rea  = 100 kr, som hittat !

Nybakat

Har sovit USELT i natt..ca 2 timmar för att vara exakt..allvarligt. Sen när jag äntligen somnade drömde jag hemska drömmar. Buhu. Idag kommer familjen + farmor, faster och kusin hit. Jag ska gå iväg till Ica strax och köpa antingen grejer till kladdkaka eller en såndär färdig paj som man bara häller i form och in i ugnen! Latmask, vi får se. Lutar åt det senare.

Godkväll

Ligger här och svettas, jag fattar inte hur varmt det kan bli i lägenheter på sommaren! Och inte kan man ha fönstret vidöppet heller pga av lilla katten Lisa.

Oväntat besök

Igår var jag och Patric hemma hos mig och det var myspys. Idag har vi hjälpt till att kratta, trädgårdsarbete :) Jag och Emma tog vår vanliga runda runt stadsparken när vi kom tillbaka in till stan.

Efte det tog vi + Jennie en sväng ut till Marieberg. Jag köpte ett par skor och en klänning. Skorna kostade 100 och klänningen 49, vilka kap:D


Ikväll har vi planerat räk och vin kväll på min balkong :) Najs.. Måste berätta en äklig sak. Vi köpte frysta oskalade räkor och tillsammans med dem låg en fiskbit!! Såg ut som en fiskkropp utan huvud! Blääää!


Godmorgon

Regn och rusk idag! Sjävklart är det inte lika skönt att sova när man är ledig, det är alltid så. Idag ska jag städa lägenheten sedan tänkte vi åka hem till mig. Hoppas bara att det inte börjar regna så mycket som det står i tidningarna..

After work

Ligger just nu i soffan och vilar de trötta benen/fötterna. Har fixat till mat lite snabbt, klyftpotatis och hamburgare får det bli.

Drink it up

Igår efter jobbet tog jag en promenad till Hanna där tjejerna satt och grillade. Vi planerade in en riktigt drinkkväll imorgon kväll, kul!

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för jobbet..är trött, längtar tills jag slutat då ska jag bara mysa hela kvällen. Sedan är jag ledig i fyra dagar! :)

Jag är en del av en underbardag!

Så många bra ord, jag ska verkligen försöka..ne jag ska klara det! :) Leva i nuet, känna, vara lycklig. Världen är vacker.

@ work

Jag börjar jobba klockan tio idag, trist när de är så fint väder och alla säkert ska åka och bada..Men men så är det, vi ska iallafall gå och spela minigolf efter att jag har slutat.


Mys

Jag, Patric och Jocke sitter och kollar på Goltuppen, ett svensk kriminaldrama från 90-talet av Leif GW Persson. Nu gick de två precis iväg för att köpa cola så jag passar på att blogga lite. Vi har grillat på våran balkong ikväll, härligt.

Sitter och små kollar lite på skor och kläder, är verkligen sååå sugen på att shoppa massa! Fick dock inte så mycket lön som jag trodde så blir till att hålla i mina små slantar :)



Läskigt omslag va ;)


Dåligt samvete

Jag sitter inne i lägenheten, har faktikst ingen lust att ligga och sola eller något. Får jätte dåligt samvete för att man inte är ute i det fina vädret..men man måste ju göra det man känner för, eller? Jag har iallafall Jojo här så det blir ju promenad utomhus senare.  Så söt hon är lilla tjejen. Ligger som en groda på köksmattan. Jag tycker att hon och Charlie borde para sig och få söta små valpar! :)



+



=  ?

Promenad

Idag har jag mest promenerat runt, haha. Först tog jag och Emma (och Charlie förstås!) en promenad runt Örnsro sedan tog jag och Ida (och Charlie igen) en till runt väster..På kvällen kom Linnea hit en stund, vi har precis skjutsat hem henne till Dyltabruk. Linnea passade på att klippa mig så nu är alla torra toppar borta :) Och jag har en frisyr om jag vill. Tack.


Energy

Jag ligger fortfarande i sängen och myser, så skönt. Vet inte vad som tagit åt min man, han gick och la sig klockan 5 inatt och gick upp för att träna kl 7..överskottsenergi någon? Det verkar vara bra väder ute iallafall..ska gå ut och känna på det snart.

Beslutsångest

Sitter här med ångest gällande håret..igen! Är nu sugen på ljusbrunt med slingor! Vad tycker ni..BESTÄM ÅT MIG.

Hard work work

Jag har varit duktig och städat hela lägenheten efter jobbet. Nu är det verkligen skönt att sätta sig lite :) Skönt med renstädat hem! Patric kom precis hem med matpåsar, ikväll blir det potatisgratäng och fläskotlett! Mums..gott i magen, är grymt hungrig.

Jag är ledig flera dagar i sträck nu!! :D Så skööööööööööönt..


Kökskonst

Jag fick för mig att laga fisk idag och på baksidan av förpackningen fanns ett litet gott recept som jag gav mig på. Som de flesta som känner mig vet är jag inte den bästa kocken i köket..I receptet stod det parmesanost och rosepeppar till paneringen vilket jag snabbt bytte ut till hushållsost och vitlökspeppar eftersom att de var det som fanns hemma. Jag behöver inte skriva så mycket mer bilderna får tala för sig själva.


Här är den fileen som jag tog till mig själv. Receptbilden såg inte direkt ut såhär..


Här är de två som Patric ska få, alltså dem jag blev nöjd med. ^^,


MEN jag kan faktiskt tillägga att dem smakade bra, det är ju som ni vet inte alltid utsidan som räknas.

Beauty

Har precis tagit ut mina extensions..Jag måste färga mitt egna hår mörkare men sedan åker det in igen. Varje gång jag håller på med mitt hår förbannar jag mitt själv för att jag någonsin klippte av mitt långa! Trivs inte i kort just nu..eller jag tycker att det är snyggt också men jag tycker att kläder och allt ser finare ut när man har långt hår till. Antingen ska jag ha typ pagekort (alltså kortare än till axlarna) eller långt hår, inte trist mellanlängd som nu. Men skam den som ger sig, jag ska vänta tills det växer ut igen!

Har även målat mina naglar precis, fransk manikyr fick det bli idag. Annars har jag ju nästan alltid röda naglar :) Snart blir det en dusch med hårinpackning, skrubb osv. Sedan brun utan sol (världens bästa, jag har hittat det! ) Som ni märker går dagen i skönhetens tecken ;)

Sevärd film

Vi tjejer kollade film hos Melinda igår. Filmen Taken var det som hade turen ikväll, riktigt bra! Den handlar till viss del om prostitution men mer tänker jag inte avslöja , se den. Idag ( om ca 40 min för att vara exakt! ) kommer Patric hem, skönt för jag längtar efter min man! ♥ Det känns verkligen inte som Fredag idag, men veckan blir ju helt vänd när man är timanställd..ni som är det känner säkert igen er? Men jag är iallafall ledig och det är jag inte så ofta på fredagar, najs.



Sofia ♥


Back in the days

I fredags blev det en liten spontan trip till Pitchers med tjejerna. Trevligt som alltid! Såklart.


Balkongen är underbar.

Just nu har jag min kusin Jenny boende hos mig, väldigt bra sällskap! Igår var vi först hos Ida på "kalas" sedan gick vi hem och kollade på Festival, tur att vi båda älskar såkallade fjortisfilmer..Vi fortsätter denna kväll i samma anda och kör Fucking Åmål. Så bra, visst ? Jajaja.

Hoppas att ni alla får en mysig söndagskväll!

Sofia

Välkomna..igen

Nu beeter jag mig som en jättejobbig person ( vilket jag, uppenbarligen, också är ) som hoppas från blogg till blogg..Men jag hamnar här på blogg.se tillslut. Eller just för tillfället iallafall;) Lätt namn att komma ihåg, blogg.se , tror det är de jag fastnat för. Sen verkar det även som att kommentarfunktionen inte funkade för mig på blogspot och kommentarer är ju alltid roligt så nu kör vi här! Igen.

♥ Sofia