Snurr

   PUBLICERAT 2009-10-03 › KLOCKAN 19:29:59
    KOMMENTERA INLÄGGET 4 st kommentarer
Många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Tänker mycket på det tråkiga som hänt såklart och nu har även mycket jobb tankar också tagit sig in.

Ibland vet man varken ut eller in..Vad är bäst ?

Som jag har skrivit förut drömmer jag om att , någon gång, öppna en egen salong. Det skulle vara underbart. Mycket mycket jobb men det är något jag verkligen vill göra. Men till en början är det funderingar om att hyra egen stol? Testa på det egna företagandet lite? Eller ska man våga ta steget att öppna eget fast man är så ung? Vi vill ha hår ( klipp,färg ect ), löshår, naglar, spray tan, lösögonfransar..det finns hur mycket som helst.

Ja som ni märker är jag förvirrad just nu.. Skriv gärna era åsikter.


keit ›

Taack söta. Mitt rad är att följ ditt hjärta. Man ska vaga för att vinna. Sorry har inte alla bokstäverna är i estland men hoppas du ser vad jag skrivit :-) Ha en skön fortsatt helg kram k

Datum: 2009-10-03 Tid: 20:08:30 BLOGG: http://vackranaglaristhlm.blogg.se/
Annica ›

vilken linje går man för att utbilda sej till nagel sak :P ?

Datum: 2009-10-04 Tid: 00:20:13 BLOGG: http://annnicamuller.blogg.se/
Karolina ›

Klart du vågar ge dig på eget. Nu satsar dom juh på unga och tjejer att starat eget. Så de är bara att läsa på dig om de och ta steget.

Datum: 2009-10-04 Tid: 00:37:29 BLOGG: http://viktkampen.blogg.se/
Anonym ›

hej jag ska med starta eget men ska hyra in mej först och se för salongen är inarbetad vilket jag ser som bra reklam :) fina naglar du gör :) Hur du än gör så kommer det gå bra en sak måste du bara ha..... TRON PÅ DEJ SJÄLV då kan man allt och du ALLT MAN VILL KAN MAN DET MAN INTE VILL KAN MAN INTE :) lycka till kram pella

Datum: 2009-10-04 Tid: 07:26:57 BLOGG: http://jevalia.blogg.se/



DITT NAMN:


DIN MAIL:


DIN BLOGG:


KOMMENTERA:


Jag är ofta här, spara mina uppgifter!